Sztárok

Csak szeretni lehet Hide the pain Haroldot, vagyis Arató Andrást: „Imádlak benneteket!” – üzente az Álarcos énekes után

Az egyik legnagyobb rejtély volt az Álarcos énekes indulása óta és mindenkit levett a lábáról a Szörnyecske, aki a lelepleződése óta még több gratulációt kap. Érthető, hiszen lehetetlen nem szeretni Arató Andrást.

Néhány éve még azt sem tudtuk, hogy a legnépszerűbb mém, Hide the pain Harold egy magyar férfi, de már akkor is hatalmas volt itthon a rajongótábora. Arató András most az Álarcos énekesben vállalta, hogy mosolyt csal az emberek arcára. 

„Fantasztikus élmény volt beöltözni egy aranyos Szörnyecskének, köszönöm mindenkinek, hogy ott lehettem. Főleg azoknak, akik rájöttek hogy ki vagyok, meg azoknak, akik nem. Imádlak benneteket!!!!!” – üzente a nézőknek, miután már kiderült, hogy őt rejti a Szörnyecske-álarc, és pillanatok alatt több százan lájkolták , majd áradtak a gratuláló üzenetek.

Pillanatokkal az adás után már több száz lájk jelezte Arató András népszerűségét

Pillanatokkal az adás után már több száz lájk jelezte Arató András népszerűségét

Ahogy a 75 éves Arató András mondta is, rengeteget nevetett a szélsőséges tippeken és nagyon jólesett neki az a támogatás, szeretet, amit kapott az elmúlt hetekben. De hát Hide the pain Haroldot csak szeretni lehet. 

Arató András talán a világon a legismertebb mém. Több mint tíz évvel ezelőtt kezdődött a karriere, amikor egy fotós lefényképezte őt nyaralás közben. András mosolya megtetszett a fotósnak, aki azt kérte, hogy álljon modellt neki, majd ezeket a képeket feltöltötte egy képügynökség oldalára, és a többi már történelem. 

„Eleinte nagyon szomorú voltam, amikor láttam, mire használják a képeimet, mert szerintem senki sem örül annak, ha a gúny tárgya lesz.(…) Aztán megtanultam elfogadni és most már élvezem, hogy vidámságot viszek az emberek életébe, idővel pedig a sértő mémek is kikoptak” – mondta korábban Arató András, aki villamosmérnökként rengeteg elismerést szerzett, és most pedig élvezi, hogy Angliától Oroszországig, Portugáliától Romániáig bárhol is jár, megismerik és közös szelfiket szeretnének készíteni vele az emberek. 

„A mémek segítenek az élet napos oldalát kidomborítani. Egykor a hadseregben szolgáltam, most pedig mém vagyok” – mesélte nemrég a több tízmilliós rajongótáborának készített videóban a 9Gag oldalán feltett kérdésekre néhány évvel ezelőtt. 

Arató András, vagyis Hide the pain Harold mesél az életéről és arról, hogyan hagyta maga mögött a félénkségét, amióta ismert lett az arca: 

Hide the pain Harold, vagyis Arató András világsikereket ért el a mosolyával, évek óta igazi mémlegenda: 

Arató András a külföldi hírekben is szerepelt már: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top