nlc.hu
TV-sztárok

Hide the Pain Harold koronavírusos volt

Koronavírussal került kórházba az egyik leghíresebb magyar, Arató András

Arató Andrást világszerte ismerik, Hide the Pain Haroldként ő az egyik legismertebb mém.

A Blikk írta meg, hogy a világhírűvé vált nyugdíjas budapesti villamosmérnök koronavírusos volt. Arató András a lapnak elmondta, hogy mióta csak tart a pandémia, óvatos volt. „Úgy gondoltam, kicsi az esélye, hogy elkapjam a vírust, de ha mégis, akkor vagyok annyira edzett, hogy komolyabb kárt nem fog bennem tenni.” Arató március 8-án kapott oltást, elmondása szerint a kínai Sinopharm vakcinát kapta, ezt követően pedig nyugodtabb tudattal jött-ment a városban. „Tíz nappal az első oltás után kezdtem rosszul érezni magam. Fulladtam, étvágytalan és fáradékony lettem – mesélte a Blikknek Arató. – Az elvégzett gyorsteszt pozitív lett, magas, csillapíthatatlan lázam lett. Mivel csak néhány lépésre lakom az Uzsoki utcai kórháztól, átsétáltam a sürgősségire. Átéreztem a helyzet komolyságát, indulás előtt megírtam a végrendeletemet, és közben felhívtam ismerőseimet, hogy imádkozzanak értem.”

hide the pain harold néz

Fotó: Hide the Pain Harold Facebook

A kórházban kétoldali tüdőgyulladást állapítottak meg nála. Oxigént és infúziót kapott, borzasztóan érezte magát. Ráadásul idén nem is ez volt az első kórházi kezelése, Arató ugyanis februárban eltörte két ujját.

„Korábban nem sokat gondolkodtam az élet nagy és végső kérdésein. Azonban itt, a kórházi éjszaka csendjében, az ágyamon, élet-halál között sok mindent átértékeltem magamban. Rájöttem, melyek is az igazán fontos dolgok az életben” – közölte a lappal Arató András, és hozzátette, hogy hangulatát tovább rontotta, hogy amíg ő kórházban feküdt, több barátját is elvitte a koronavírus.

Elvezetünk a mémek világába: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top