nlc.hu
Sztárok

Hide the Pain Harold balesetet szenvedett

Hide the Pain Harold balesetet szenvedett

Arató András, azaz Hide the Pain Harold elesett, és eltörte két ujját.
Hide the Pain Harold

Arató András, azaz Hide the Pain Harold vasárnap elesett, és elég komolyan megsérült. Erről a közösségi oldalán számolt be a magyar mémlegenda.

Mint írta, rögtön látszott, hogy nem gyerekjáték a dolog, ezért hétfőn reggel elment a körzeti rendelőbe, ahonnan a Fiumei úti baleseti ambulanciára küldték.

Kiderült, hogy két ujja tört el, be kellett gipszelni, nagyjából 6 hét, mire rendbe jön. „Addig elég nehezen fogok tudni netezni!” tette hozzá Arató András, aki ezúttal nem próbálta elrejteni a fájdalmát.

Arról is írt, hogy bár felkészült a legrosszabbakra, pozitív benyomásokat szerzett az egészségügyben. „Nagyon kellemeset csalódtam, hogy a sokat szidott egészségügyben mennyire simán ment minden. Felvételes orvos, röntgen, vissza az orvoshoz, konzultáció a kézsebésszel, szerencsére nem kell műteni, gipszelő, kontroll röntgen, ambuláns lap kiadás, egy óra alatt megvolt minden.”

Hide the Pain Harold az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top