Ezek a magyar sztárok az LMBTQ közösség büszke tagjai

nlc | 2024. Július 04.
A következő magyar sztárok rengeteget letettek az asztalra, és nem mellesleg az LMBTQ közösség tagjai: büszkén vállalják az identitásukat.
Budapest Pride

Bár egy ember szexuális identitásának nem kellene központi témának lennie, amíg az LMBTQ közösséget a társadalom szélére taszítják, addig igenis is muszáj beszélni róla. Így a tény, hogy (pláne Magyarországon) coming outol valaki, kifejezetten bátor dolog, és joggal lehet rá büszke az illető. Ha pedig valaki emellett híresség is, külön elismerés illeti. Az alábbi magyar sztárok büszke tagjai az LMBTQ+ közösségnek – pedig a tehetségük mellett ez csak apró infónak tűnik.

Járai Máté nlc

Járai Máté színészként és műsorvezetőként is elrabolta a szívünket, a nyíltságot pedig amit (feleségével, Kírával együtt) képvisel különösen imádjuk. Máté őszintén beszél a biszexualitásáról, ahogy arról is, hogy nyitott kapcsolatban élnek Kírával. (Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Gulyás Márton nlc

A Partizán megkerülhetetlen műsor, ami nem létezne Gulyás Márton nélkül, aki egyébként meleg. (Fotó: Vörös Szilárd/Fotocentral)

Steiner Kristóf nlc

Steiner Kristóf nagy kedvencünk, ahogy férje, Nimrod Dagan is - ők ketten szinte már egy fogalommá váltak, imádjuk őket! (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

Nyáry Luca nlc

Nyáry Luca, író, akit amúgy Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimi-reality-ben is láthattál büszke biszexuális nőként él és alkot. (Fotó: RTL / Sajtóklub/Fotocentral)

Jordán Adél nlc

Jordán Adél 2021-ben coming outolt a saját életéről szóló előadásban, mely az utolsó ilyen darab volt a 2003-ban végzett, Máté Gábor–Horvai István-osztály előadássorozatában. (Fotó: Vörös Szilárd/Fotocentral)

Kocsis Tibor nlc

Kocsis Tibor szintén 2021-ben coming outolt a nyilvánosság előtt, és ezzel a lendülettel be is mutatta a szerelmét, Lászlót. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

fajt alex nlc

Fajt Alex transznemű, de nem ezért ismerjük és szeretjük. Az HBO reality-jében, A hídban imádtuk az influenszert, az LMBTQ-aktivizmusa előtt pedig különösen kalapot emelünk. (Fotó. HBO)

Gallusz Nikolett nlc

Gallusz Nikolett 12 évig élt boldog párkapcsolatban Laurával, másfél éve azonban egy férfi oldalán találta meg a szerelem a színésznőt. (Fotó: Olajos Piroska/Getty Images)

via

Exit mobile version