Egymásba szeretett A Konyhafőnök versenyzője és a Sztárban Sztár leszek! énekesnője

F.C. | 2024. Július 06.
Néhány hónapja már egy párt alkotnak, egyelőre nem költöznek össze.

Már nem a szinglik táborát erősíti Venczli Zóra, akit 2021-ben, a Sztárban Sztár leszek! 2. szériájában – Pápai Joci csapatában – egészen a döntő kapujáig jutott. A 27 éves énekesnő szívét a vele egykorú, A Konyhafőnök előző évadában Sárközi Ákos csapatában versenyző Váraljai Zsombor rabolta el – írja a Blikk. Februárban ismerkedtek meg, és az énekesnő elmondása szerint filmbe illően indult a kapcsolatuk.

Venczli Zóra (Fotó: Sajtószoba) és Váraljai Zsombor (Forrás: RTL / A Konyhafőnök – videó)

A Kálvin téren láttuk meg egymást, ami egy sorsszerű pillanat volt. (…) Tovább mentem az utcán, de egész nap azon agyaltam, vajon ki lehet ő, aztán megtalált és elkezdtünk beszélgetni. Eleinte azt hittem, csak barátkozik velem, nem is gondoltam, hogy lehet ebből több, aztán alakult minden magától” – mesélte a bulvárlapnak Venczli Zóra.

A szerelmesek rövid idő után már közösen utaztak el Barcelonába is. “Már akkor éreztem, hogy ez valami más. (…) Soha nem találkoztam ennyire figyelmes emberrel, minden harmonikusan működik” – vallotta be az énekesnő, aki a színházi munkái miatt jelenleg Kecskeméten él.

A szerelmespár egyelőre nem költözött össze. “Az előző párommal 5-6 évet együtt éltem, és az rossz tapasztalat volt” – jegyezte meg Venczli Zóra, aki bízik abban, hogy a  távolság ellenére is minden jól fog működni köztük.

Exit mobile version