Kórházba került és infúzióra kötötték Dombóvári Istvánt – fotó

M. P. | 2024. Július 09.
Vajon mi történhetett Dombóvári Istvánnal? Az egykori humorista most infúzióra kötve jelentkezett be Instagramján, viszont részleteket még nem tudni az esetről.

Dombóvári István egy kórházi szobából adott hírt magáról, a fotón úgy tűnik, jól van. De részleteket nem árult el az állapotáról a humorista.

Dombi magyar humorista. (Fotó: fotocentral.hu/ Nagy Zoltán)

Dombóvári István az elmúlt években különösen nagy figyelmet fordít egészségére, mivel tavaly júniusban született meg a második gyermeke, és idősebb fia is csak három és fél éves, ezért szeretne minél több időt tölteni velük. A népszerű humorista idén márciusban lépett utoljára a Showder Klub színpadára, és 16 év után búcsút vett, hogy helyet adjon más tehetségeknek. Azonban előadásai nem álltak le, folyamatosan turnézik önálló estjével, bejárva az országot, hogy szórakoztathassa közönségét.

A Dumaszínház egykori sztárjánál az orvosok másfél éve állapítottak meg inzulinrezisztenciát, melyet rendkívül komolyan vett, hiszen ebből a későbbiekben, ha nem figyelünk rá oda kellőképpen, akár cukorbetegség is kialakulhat.

Ennek köszönhetően a tévés rengeteget fogyott, viszont azóta nem szolgált friss információval az egészségi állapotáról. Ezúttal viszont egy aggodalomra okot adó fotót tett közzé a korlátozott ideig megnézhető Instagram-történetében, mivel nagyon úgy fest, hogy kórházba került. Dombi infúzióra kötve, a kórházi ágyából töltött fel magáról képet, de az arcán nem látszik nagy ijedtség, így remélhetőleg nincs komoly baja és hamar hazatérhet.

Via

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version