nlc.hu
Sztárok

Dombi elköszönt a Showder Klubtól

Dombóvári István otthagyja a Showder Klubot

Tizenhat év után távozik a humorista.

Otthagyja a Showder Klubot Dombóvári István. A 45 éves humorista a közösségi oldalán jelentette be a döntését, és meg is indokolta, hogy miért köszön el a műsortól 16 év után.

Dombóvári István

Dombóvári István a Showder Klub egyik legnépszerűbb humoristája volt – Forrás: Showder Klub / YouTube – videó

“Nem vesztem össze senkivel, nem rúgtak ki, egyszerűen lejárt a szerződésem, amit én már nem szerettem volna meghosszabbítani” – magyarázta a posztjában, hozzátéve: nem akart csak úgy eltűnni, az utolsó adásában személyesen is el fog búcsúzni.

Bejegyzésében azt is hangsúlyozta, hogy nagyon sok mindent köszönhet a műsornak, mindig hálás szívvel fog gondolni rá.

Dombi nemrég az nlc-nek adott interjút, amelyben bevallotta, hogy szakmai nagy álmai már nincsenek: “45 éves vagyok, amit akartam, már megcsináltam. Volt 6 önálló estem, ki tudja, hány tévéműsorban szerepeltem, megjelent 5 könyvem. Szakmai nagy álmaim, céljaim már nincsenek. Amit a lehetőségeimhez és képességeimhez mérten el tudtam érni, azt elértem. Ha jönnek olyan felkérések, mint például a Mém over, akkor nagyon szívesen elvállalom. Fontos az is, hogy kikkel dolgozom, akik maximálisan figyelembe veszik az én igényeimet. Köszönöm a világnak, hogy engem minden létező műsorba hívtak már szereplőként, műsorvezetőként, ha mást nem, szerkesztőnek, írónak, ami azt jelenti, figyelnek rám és szeretik, amit csinálok. Viszont súlyozok, nem vállalok el akármit.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top