Sztárok

Dombóvári István: nem a csábító férfi leszek a Válótársakban

A Válótársakban minden részletre odafigyelnek, így amikor humoristára volt szükség, egy profit hívtak a szerepre. Dombóvári István örült, hogy a hibalehetőség elenyésző volt a produkcióban.

Dombóvári István a Showder klub humoristájaként tűnt fel, de azóta már láthattuk műsorvezetőként és a Gyertek át! adásaiban is. Most a a Válótársakban saját szerepkörében tűnik fel.

A sorozatban Földes Eszter és Lengyel Tamás a tévét nézik, amikor Dombi humoros mondatait hallva Szonja nagyokat kacag. Dombit arról kérdeztük, hogyan érezte magát ebben a kis szerepkörben?

Dombovári István: nem a csábító férfi leszek a Válótársakban

“Igyekeztem kihozni a legtöbbet a hallható pár másodpercből” – kezdte nevetve Dombi, aki elárulta, külön erre az alkalomra írta a szöveget.
“Előre megkaptam, amikor a szereplők nézik a tévét és csak a hangomat vették fel a jelenethez. Kérték, hogy direkt erre az alkalomra írjak egy sorozathoz illő poént. A frappáns monológomat pedig a gyönyörűen zengő tenorommal felmondtam, hogy a szereplőknek szerezzek egy remek estét” – ecsetelte Dombi, aki ezzel kipipálta egy álmát a bakancslistájáról.

Dombovári István: nem a csábító férfi leszek a Válótársakban

“Megtiszteltetés volt ez az aprócska szerep és a nagyon hosszú bakancslistámról egy részt kipipálhattam. Mindig is szerettem volna egy nagy RTL-es produkcióban részt venni, és ez most sikerült. Sejtettem, hogy nem fognak a csábító férfi szerepére felkérni, de így, hogy magamat alakíthattam, nem volt hibafaktor.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top