nlc.hu
Sztárok

Kitüntetésben részesült Dombóvári István

Különleges kitüntetésben részesült Dombóvári István

Azt eddig is tudtuk, hogy humorban nagyágyú, de az is kiderült, hogy hatalmas szíve van, amit most meg is köszöntek neki.
Dombóvári István

2023 nyarán született meg Dombóvári István második kisfia, a humorista azonban csak decemberben mesélt arról, milyen félelmeket kellett átélniük a feleségével. A kis Lajos 1,5 hónappal hamarabb érkezett, mint arra számítottak és bár szerencsére tökéletes egészségnek örvend, nagyon megrémisztette a szüleit.

Az eredeti terveket alaposan felrúgva sodródtunk az eseményekkel. Abban a pillanatban mindent érzést félre kellett dobni, megszűnt körülöttünk a világ. Bent lehettem, végigkövettem mindent. Nagyon-nagyon féltettem őket. Az első babavárás/szülés komplikációmentességétől hátradőlve nem is számítottunk koraszülésre. A légzéstámogatás, a gyomorszonda látványa minden szülő szívét kifacsarja. Azóta eltelt több mint fél év. A kisfiam tökéletesen egészséges, fantasztikus kissrác lett.

A humorista úgy gondolja, hogy a kórház személyzete volt az, aki megmentette a kisfiú életét, hálája jeléül pedig szilveszteri fellépéséből fél millió forintot ajánlott fel a SOTE koraszülött gyerekeket utógondozó alapítványának.

A Bors szúrta ki, hogy azóta az összeg nemcsak, hogy célba ért, de Dombóvári egy oklevelet is átvehetett személyesen a programot képviselő dr. Szabó Attilával.

Örülök, hogy módomban állt ezt megtenni, de a köszönet nem engem illet, hanem az összes egészségügyi dolgozót, akik sokszor a nehéz körülmények és a szűkös források ellenére is a legjobbjukat nyújtják nekünk, amikor mi életünk legnehezebb helyzeteiben vagyunk. A feleségemmel, a kisfiammal és ezzel a kis hozzájárulással ezt köszöntük meg és köszönjük amíg csak élünk” – írta egy megható bejegyzés keretében.

Dombóvári István hamarosan nemcsak apuka és humorista szerepben bizonyíthat, hanem műsorvezetőként is, ugyanis március 8-án a VIASAT3-on debütál Magyarország első, magyar fejlesztésű „mémshow-ja”, melynek ő lesz a házigazdája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top