63 évesen vállal gyermeket a TikTok-sztár

F. B. | 2024. Július 10.
Óriási babaváró buli rendezett magának egy 63 éves nő, aki izgatottan készül 37 évvel fiatalabb férjével a babájuk érkezésére.

Szinte felrobbantotta az internetet annak a 63 éves TikTok-sztárnak a története, aki 52 évesen találkozott a nála 37 évvel fiatalabb párjával, aki akkor még csak 15 éves volt. A hatalmas követőtáborral – szám szerint 4,7 millióval – rendelkező pár saját oldalukon mutatták meg a világnak babaváró bulijuk részleteit. 

Fotó: Instagram @leolove_3

A Georgia állambeli, 63 éves Cheryl McGregor és 26 éves szerelme, Quran McCain 2021-ben kötötték össze az életüket, amelyet most egy teljesen új szintre emelnek a babavárással. A páros ugyanis nemrégiben jelentette be, hogy béranyaság útján hamarosan bővül a családjuk. Mindezek után egy nagy gender partit is rendeztek (egy olyan bulit, ahol kiderül a baba neme – a szerk.), és kiderült, hogy kislányuk lesz. 

Az örömhír hallatán a 17 unokával büszkélkedő nagymama ugrálni kezdett és szorosan megölelte férjét.

Az emberek a közösségi médiában rengeteg gyűlöletet táplálnak irántunk. Azt mondják, a nagymamámmal randizom. Nem így van. Ő fiatalabb, mint a nagymamám. Semmiben sem különbözünk bármelyik másik pártól, a szerelem az szerelem.

– nyilatkozta McCain, és elmondható, hogy nem ők az egyetlen pár, ahol így érkezik a baba.

@oliver6060 I wanted another girl 🩷 Princess Aliyah laree McCain #CapCut ♬ Residuals - Chris Brown

Via

Ezt olvastad már?

92 évesen lett újra anya

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version