Pásztor Ádám váratlan döntést hozott, nem hosszabbít szerződést a színházzal

M. P. | 2024. Július 11.
Pásztor Ádám a Magyar Színház társulati tagja volt, viszont most szabadúszóként akarja folytatni pályafutását. A részletekről a cikkben olvashatsz!

Pásztor Ádámot az utóbbi időben főként a Magyar Színház színpadán láthatták a nézők, hiszen a teátrum társulatának tagja volt. A 35 éves színész azonban szabadúszóként szeretné folytatni. A színház közleményben tudatta a hírt.

(Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

szinhaz.online most észrevette, hogy Magyar Színházban az eddig társulati tagként játszó Pásztor Ádám nem hosszabbította meg a szerződését, mivel szbadúszóként kívánja folytatni, így csak egy szerepben láthatják majd a nézők.

„Kedves Közönségünk! Ahogy a sajtóban már olvashatták, szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy egyik legkiemelkedőbb színművészünk, Pásztor Ádám, önálló döntése következtében, nem kívánja meghosszabbítani társulati szerződését a következő évadra, és szabadúszóként folytatja pályafutását. A Magyar Színház vezetése sajnálattal fogadta Pásztor Ádám váratlan döntését, hiszen évek óta az intézmény meghatározó és egyik legnépszerűbb karaktere volt – a következő évadban is társulati tagként számított rá. Köszönettel tartozunk neki az odaadó munkájáért és a színpadon nyújtott lenyűgöző teljesítményéért” – tudatta a közönséggel a színház.

„A Magyar Színházban – mint állandó társulattal rendelkező teátrumban – a szerepek kiosztása elsősorban a társulati tagok között történik. A szabadúszó színészek vendégszereplőként csak egyes előadásokban kapnak lehetőséget. Ez a struktúra biztosítja a társulati tagok számára a folyamatos fejlődést és az állandó szerepkínálatot, míg a vendégszínészek számára lehetőséget teremt arra, hogy különleges előadásokban játszanak. Pásztor Ádám a következő évadban a Jó estét nyár, jó estét szerelem című előadásban lesz látható. Bízunk benne, hogy a jövőben több szerepben is láthatjuk őt a Magyar Színház színpadán. Üdvözlettel, A Magyar Színház Vezetősége” – zárul a teátrum közleménye.

A Magyar Színház 2024/25-ös évadára olyan színészek szerződtek nemrégiben, mint Haumann Máté, Viczián Ottó, Trokán Anna és Fülöp Kristóf.

Via

Exit mobile version