nlc.hu
Aktuális
Helyretette Udvaros Dorottyát a színész házaspár

Megmondta a véleményét a színész házaspár arról, hogy Udvaros Dorottya távozott a Nemzeti Színházból

A Kossuth-díjas színész és felesége a Bóta Café vendégeként beszéltek arról, hogy mi a véleményük a Nemzeti Színház ügyeiről.

Nem tagadta véleményét Szűcs Nelli és Trill Zsolt, akik a Bóta Café vendégeként beszéltek arról, hogy nem tartják egy fair dolognak azt, ahogyan Udvaros Dorottya beszélt a Nemzeti Színházból való távozásáról.

Udvaros Dorottya (Fotó: Schumy Csaba)

Udvaros Dorottya (Fotó: Schumy Csaba)

Rengeteg a cirkusz a színház körül

Udvaros Dorottya nagyjából egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy távozik a társulattól, távozásának okait pedig bővebben is kifejtette. Azóta is áll a bál az ügy kapcsán, Vidnyánszky Attila igazgató ugyanis azt mondja, hogy ő csak szerződésmódosítást ajánlott a színésznőnek. Szűcs Nelli szerint jobb, ha a színházak titkai nem kerülnek nyilvánosságra, az Udvaros által teremtett helyzet a teátrumot “taposta”, és nem fair dolog, ahogyan a színésznő kezelte az ügyet – írta meg a Blikk.

Hozott egy döntést és nem beszélte meg a társulattal, hogy ő most ki fog állni és erről fog beszélni a nagyvilágnak. Nekem ez egy kicsit fáj, mert itt nem csak Attiláról van szó, hogy mit gondol róla, vagy az egész dologról, hanem kicsit a Nemzeti Színházat tapossuk még lejjebb. Tehát ez nem fair dolog, míg ők ketten ezt tényleg nem meccselték le, hogy akkor mi van, hogy van, pedig szerintem Attila nagy becsben tartotta őt

állította a FIXTV Hungary műsorában Szűcs Nelli.

Ekkor a műsorvezető, Bóta Gábor rákérdezett arra, hogy mégis hogyan lehet akkor az, hogy ha nagy becsben tartották a színésznőt, akkor mégis miért volt az, hogy Udvaros Dorottya nem kapott annyi szerepet az évadban. 

Végig kell nézni a repertoárt, meg kell nézni, hogy hány előadásban játszik és abból minden világos. Ez egy nagy színház, rengeteg színésszel és sok sok előadással, de szerintem globálisan bonyolultabb és szomorúbb a helyzetünk, Vidnyánszky ide vagy oda rengeteg cirkusz van körülöttünk – sóhajtott Trill Zsolt.

Elmondták véleményüket a balesetről is

A házaspár a tavaly novemberben történt balesetről is nyilatkozott a műsorban. 

„Rettenetesen sajnálom, hogy ez megtörtént, de annak, örülök, hogy fel fognak épülni, ez a legfontosabb. Biztos vagyok benne, hogy meg fognak gyógyulni, persze nem tudom az orvosi eredményeket, hogy mik vannak, de Julival találkoztam, kérdeztem, hogy van, mondta, hogy gyógyul. Aztán, hogy maradnak vagy sem az már az ő döntésük. Egyébként azt is lehetett hallani, hogy Juli már régóta gondolkodik azon, hogy elmegy” – magyarázta Trill Zsolt.

Felesége, megerősítette férje szavait, kifejtette, hogy máskor is történtek már balesetek egy színház falain belül, ők azonban ekkor sem gondolkoztak el azon, hogy hibást keressenek. 

„Velünk is mennyi baleset történt a színpadon. Például a Fodrásznőt csináltuk Debrecenben, azért nem volt ősszel bemutató, mert Zsolt egy hétfői napon leesett négy méter magasból, eltört a könyöke, nyolc csavarral lett megcsavarozva és rá egy fél évvel tudtuk csak bemutatni az előadást, és nem gondolkodtunk azon, hogy most elmegy vagy ki a hibás” – fogalmazott a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top