Így néznek ki ma a Csengetett, Mylord? sztárjai

D. A. | 2024. Július 12.
31 év telt el a sorozat befejezése óta, ami a ’20-as évek arisztokráciájának és az alsóbb társadalmi osztályoknak egyaránt görbe tükröt tartott.

A Csengetett, Mylord? köré olyan kultusz épült, ami szerves részét képezi a magyar popkultúrának, függetlenül attól, hogy egy angol vígjátéksorozatról van szó. A Mr. Twelvetreest alakító Jeffrey Holland egy korábbi interjújában hangsúlyozta, Magyarország különösen kedves a szívének, ugyanis még a hazájában sem örvendett akkora népszerűségnek a széria, mint nálunk. És valóban, mindenki tarsolyában akad egy életbölcsesség Mrs. Liptontól, egy szállóige Mr. Stokestól, vagy egy szarkasztikus megjegyzés Mabeltől.

A sorozat befejezése óta sajnos sokan nincsenek már közöttünk, többek között a Stokest alakító Paul Shane sem, aki 2013-ban vesztette életét. A Lady Lavendert megformáló Mavis Pugh 2006-ban, Barbara New, azaz Mabel és Brenda Cowling, vagyis Mrs. Lipton 2010-ben hagyott itt minket. Lord Meldrum megformálója, Donald Hewlett rá egy évre hunyt el.

Szerencsére azonban még van néhány szereplő, akik továbbra is öregbítik a sorozat hírnevét, 2018-ban egy közönségtalálkozóra is ellátogattak Budapesten. Mutatjuk, ők hogyan festenek manapság!

Csengetett, Mylord? szereplők

Az esetlen cselédlány, Ivy megformálója, Su Pollard korántsem olyan visszafogott és suta, mint amilyennek a szerepe alapján gondolnánk. Sőt! A színésznő 74 éves és fiatalokat megszégyenítő stílussal rendelkezik, és folyamatosan jelen van a képernyőn és a színházban egyaránt. (Fotó: TV2 Comedy, Getty Images/Dave Benett)

Csengetett, Mylord? szereplők

Jeffrey Holland alakította a kissé karót nyelten viselkedő Mr. Twelvetreest. Érdekesség, hogy a színész komikusi adottságai legendásak, ettől csak még viccesebb, hogy szinte egy mosolyt sem láttunk tőle a 26 rész során. Holland hamarosan a 78. évét tölti és továbbra is aktívan dolgozik. (Fotó: TV2 Comedy, Getty Images/Anna Gowthorpe - PA Images)

Csengetett, Mylord? szereplők-mylord-michael-knowles

Teddy Meldrum, azaz az őt alakító Michael Knowles 87 éves, és az elmúlt évtizedekben sokkal inkább íróként volt jelen a szakmában, semmint színészként. 2018-ban ő is részt vett a magyarországi közönségtalálkozón. (Fotó: TV2 Comedy, Profimedia)

Csengetett, Mylord? szereplők

Cissy Meldrum bőrében Catherine Rabettet köszönthettük. A 63 éves színésznő rengeteg filmben és sorozatban feltűnt az évek során, de egyik szerepe sem hozott akkora áttörést, mint Cissy-é. Rabettnél 2010-ben bőrrákot diagnosztizáltak, amiből sikeresen felgyógyult. (Fotó: TV2 Comedy, Profimedia)

Csengetett, Mylord? szereplők

Poppy szerepére Susie Brannt castingolták, aki tökéletesnek bizonyult, remekül hozta az elkényeztetett arisztokrata kisasszony szerepét. A 64 éves színésznő azóta főként szinkronszerepekben vállal munkát, egyébként pedig tánctanárként tevékenykedik. (Fotó: TV2 Comedy, Just Voices Agency)

Csengetett, Mylord? szereplők

A kissé félnótás Henry Livingstone-t Perry Benson személyesítette meg. Hiába telt el 31 év a forgatás óta, a színész sokat nem változott, ráadásul elképesztő karrier van mögötte, 120 alkotásban bukkant fel valamilyen formában. Benson 63 éves, és úgy tűnik, fáradhatatlan. (Fotó: TV2 Comedy, Getty Images/Dave Benett)

Exit mobile version