nlc.hu
Sztárok

A Csengetett, Mylord színésze hazánkban

A Csengetett, Mylord? főszereplője Magyarországon Elvisnek érzi magát

Jeffrey Holland egy brit bulvárlapnak mesélt arról, hogy még soha nem élt át akkora rajongást, mint amikor Magyarországon járt. A lap címlapon hozta a sztorit.

Jeffrey Holland idézettel a címlapon jelent meg a brit Daily Star című bulvárlap vasárnapi kiadása. A címlapsztoriban a harminc éve véget ért sorozat, a Csengetett, Mylord? James Twelvetreese arról beszél, hogy milyen elképesztő rajongás fogadta, amikor Magyarországon járt – írja a hvg.

A Csengetett, Mylord? hatalmas nagy szám Magyarországon. Őrületes. Minden egyes nap nézik a tévében. Valamilyen okból a nemzeti kultúrájuk részévé vált, és imádják.

Holland az interjúban arról is mesél, hogy amikor 2016-ban járt nálunk egy rajongói találkozón, a színpadra lépésekor a közönség valósággal megvadult.

Csengetett, Mylord?

Jeffrey Holland a Csengetett, Mylord? című sorozatban (Fotó: Don Smith/Radio Times/Getty Images)

Olyan volt, mintha én lennék Elvis Presley.

Állítása szerint a színpadról lejőve elsírta magát attól a sok szeretettől, amit kapott. A színész azt is elárulta, hogy amikor bemutatója volt a londoni West End egyik színházában, negyven magyar rajongója repült ki és váltott jegyet, hogy megnézzék őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top