„Felháborít, hogy ilyen előfordulhat” – ismert emberek sora ítéli el a kisfiút bántalmazó karateedzőt

nlc | 2024. Július 20.
Civilek és ismert emberek is felháborodtak a megdöbbentő videót látva.

Megdöbbentő videó látott napvilágot a héten: a felvételen az látható, amint egy felnőtt férfi megrúg egy kisfiút, aki megpördül a levegőben, majd gyakorlatilag a nyakára esik. Az eset – érthető módon – hatalmas felháborodást keltett, civilek kezdték el keresni a férfit, aki bántalmazta a gyermeket. Pár óra múlva az is kiderült, hogy egy többszörösen kitüntetett küzdősportolóról van szó, akit Agócs Tibornak hívnak.

https://nlc.hu/szabadido/20240717/lemondott-a-sportvezeto-aki-felrugott-egy-gyereket-a-szolnoki-kalandparkban/

A férfi kénytelen volt kiadni egy közleményt, ám ez nem hatotta meg a kommentelőket. „Amit tettem minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás. Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek” – fogalmazta meg a férfi, majd leírta, hogy minden tisztségéről és pozíciójáról lemond.

Az eset mindenkit felháborított, civileket és ismert embereket egyaránt. Először Hajdú Péter adott hangot a dühének, de rengetegen követték a példáját.

Fotók: Fülöp Dániel, Birton Szabolcs, RTL

Hajdú Péter

„Fejére esett az a kisfiú, akinek kirúgta a lábát a csoportfelügyelő a szolnoki kalandparkban. A bántalmazás oka az volt, hogy a kisgyerek nem akart felmenni a kalandpark mászó részére.

Először is megszakad a szívem és remélem hamar felépül ez a kicsi fiú Másodszor pedig: rohadjon meg az a moslék, aljas, szemétláda, aki ezt tette egy gyerekkel!” – írta posztjában.

Szabó Zsófi

„Édesanyaként mélységesen felháborít és megrendít, hogy ilyen szörnyűséges tett előfordulhat. Egyszerűen nem tudom túltenni magam az ilyen aljas gazembereken! Nem mehet el senki az ilyen tettek mellett!”

Vajna Tímea

„Szívem szakad meg. Egyértelmű gyermekbántalmazás” – írta Hajdú Péter videójához az üzletasszony.

Curtis

Én tudok neki ellenfelet bármikor bárhol!!! Többet is!!! De bent is szeretettel várják az ilyen férgeket!

– írta a börtönre célozva a rapper.

Puskás-Dallos Bogi

Az énekesnő megosztotta a Telex cikkét a követőivel, ehhez csak annyit fűzött: „Te undorító szörnyeteg!”

Bálint Natália

„Szeretném látni arccal-névvel, ki ez! És börtönbe vele! Az ilyen nemhogy gyerekek közé nem való, de a társadalomba sem! Látszik, hogy még csak nem is hirtelen felindulásból bántotta a kisfiút, hanem félrevitte, és megtorlásból/büntetésből tette. Természetesen a hirtelen felindulás sem lenne elfogadható, csak akkor nem egy pszichopata mocsokról beszélnénk, aki hidegvérrel, előre megfontoltan bántott egy nála ötször kisebb, kiszolgáltatott kisgyereket, hanem agressziókezelési problémákról” – kezdte az énekesnő a közösségi oldalán.

(…) Tudjátok, hány bántalmazott gyerek van ma Magyarországon? Elmondhatatlan. És ott a látencia… Szégyen ez az ország. Itt szenved a gyerek, a nő, a férfi. Ha meleg, azért, ha hetero, azért. Vajon miért alkoholista a férfiak 39%-a? Mert akkora rajtuk a nyomás, hogy vagy felrobbannak, vagy leszedálják magukat. Ez sem mentség, csak magyarázat” – zárta szavait Bálint Natália.

Hajmásy Péter

Nádai Anikó vőlegénye Instagram-sztoriban adott hangot a véleményének:

Ha nem lenne gyerekem, akkor is borzasztó lenne ezt látni. Apukaként… Nem akarom leírni, mit gondolok és mit tennék ezzel a csicskával. Hihetetlennek tartom, hogy ilyen megtörténhet, megtörténik. És abban is biztos vagyok, hogy nem ez volt az első ilyen kirohanása ennek a patkánynak.

Tatár Csilla

A műsorvezető szintén a közösségi oldalán, egy 24 óráig elérhető sztoriban írta le, hogy mit gondol az esetről.

„Ezzel a helyzettel, üggyel mindenkinek van dolga. A kisfiú nem merte elmondani, mert azt hitte, annyira rosszat tett, hogy megérdemelte. Soha nem bántották azelőtt. Az anyuka másnap beszélt ezzel a szörnyeteggel, mit sem tudván arról, mi történt. Az edző pedig boldogan vette fel a csoportjába azt a kisgyereket, akit előző nap bántalmazott. És ha nincs a felvétel, ha nincs a kalandpark, aki feljelentést tesz, akkor ez az állat, az áldozat közelében marad és folytatja tovább. A kisfiú pedig nem mer szólni, hiszen mint minden gyerek, örömet akar szerezni azzal az anyukájának, hogy jár edzésre. Borzasztóan sajnálom az egész családot, ez maga a pokol, amikor a gyerekedet bántják és te nem tudtad megvédeni.”

Exit mobile version