Galambos Boglárka először és utoljára beszél a szakításról

CS.Á. | 2024. Július 24.
Elmondta, miért ért véget kapcsolatuk, és azt is, mi az, amit valóban fontosnak tart egy férfiban.

Galambos Boglárka néhány hónappal ezelőtt még úgy tűnt, hogy megtalálta a boldogságot a milliárdos Csipak Péter oldalán, féléves kapcsolatuk azonban két hete véget ért. „A pletykákkal ellentétben senki nem csalt meg senkit. Egyszerűen úgy érzem, ebben a kapcsolatban ennyi volt. De a szakításunk ellenére én ma is a legnagyobb tisztelettel tekintek Péterre, és ez kölcsönös. Jóban maradtunk, nincs harag közöttünk, csak másfelé vitt minket az élet” – válaszolt most a Best Magazin kérdéseire a témával kapcsolatban a fiatal divattervező.

Fotó: Birtron Szabolcs

Mint mondja, máshol tartanak az életben, az üzletembernek intenzív volt Boglárka élete, aki ahol lehet, szeretné bemutatni divatmárkáját, ez pedig állandó készenlétet, egyeztetést, pakolást jelent. „Olyan férfi való mellém, aki ugyancsak bírja és szereti az állandó hajtást. Én sosem leszek az a nő, akinek a párja szponzorálja az életét. Nekem erre nincs szükségem. Én mindent meg tudok teremteni magamnak. Nekem egy társtól nem egzisztenciális támogatás kell, sokkal inkább lelki. És persze szívesen fogadom, ha a tapasztalataival is segít és épít engem. De mindezek előtt számomra a kölcsönös bizalom, őszinteség és tisztelet a legfontosabbak. Ezek olyan alappillérek, amelyek nélkül szerintem nem beszélhetünk szeretetteljes és működőképes kapcsolatról” – osztotta meg érzéseit.

Fotó: Best Magazin

Egyúttal azt is cáfolta, hogy a szakítás miatt tűnt volna el ruhamárkája a Fashion Streetről: az üzlethelyiséget csupán egy hónapos időintervallumra bérelte ki, ami lejárt, mindössze ennyi áll a háttérben. A jövőben is rövid távú lehetőségekben gondolkozik, így mindig máshol jelenik majd meg a márkája, tervei szerint pedig a következő helyszín az mindig meglepetés marad majd.

Exit mobile version