Szandi lánya szerelmes lett Amerikában, megmutatta a párját

M. P. | 2024. Július 26.
Bogdán Blanka, Szandi lánya három éve költözött ki Amerikába és úgy tűnik rá is talált a szerelemre külföldön. Íme a titokzatos férfi, aki elrabolta a szívét.

Szandi lánya, Blanka már több éve külföldre költözött, egészen pontosan San Franciscóban él és ottani életéről előszeretettel posztol az Instagram-oldalán. A napokban egy esküvőn járt, ahonnan több képet is megosztott. Az egyiken egy titokzatos úriember vállára hajtja a fejét. 

Fotó: Instagram

Bogdán Blanka 2021 nyarán úgy határozott, hogy külföldre költözik, hogy bébiszitternek álljon, ám annyira megtetszett neki a kinti lét, hogy a tervezett egy évnél tovább maradt és most már három éve él Amerikában. 

Blankának korábban volt már egy kapcsolata, de nem sokkal azután, hogy kiköltözött Amerikába, ez a kapcsolat véget ért. A románcnak végül a köztük lévő távolság vetett véget. Most azonban minden jel arra mutathat, hogy ismét szerelmes.

A külföldi élményeiről folyamatosan oszt meg fotókat. Így történt ez most is, amikor pár napja a barátai esküvőjén járt, ahonnan egy összebújós képet posztolt egy férfival, akivel úgy tűnik, hogy nem csak barátok.

 

A képhez még Szandi is kommentelt egy emojit, ami két egymásba fűződő szivecskét ábrázol. 

De a TikTok-on is találkozhatunk olyan videóval, ami arra utal, hogy romantikus szálak fűzik egymáshoz a két fiatalt:

Via

Exit mobile version