nlc.hu
Sztárok

Szandiék lányuk nélkül karácsonyoznak

Így éli meg Szandi és férje, hogy lányuk nem lesz velük karácsonykor

Blanka Facetime-on csatlakozik majd a családhoz.

Szandi lánya, Blanka másfél évvel ezelőtt költözött az Egyesült Államokba, ahol au pairként dolgozik. Először csak egy évről volt szó, de idén augusztusban meghosszabbította szerződését. Az elmúlt időszakban sok minden történt Blankával, vesefertőzést kapott, ami miatt műteni kellett, majd egy esés miatt ismét kórházba került. 

Szandi és Csaba

Szandi és Csaba a Mokkában

Szandi és férje, Csaba nehezen viselik a távolságot és ezt a sok rossz dolgot, ami gyermekükkel történt, azonban az ünnepek ennél is kedvezőtlenebbek a számukra. Ahhoz, hogy ne érezzék annyira a hiányt, még az ünnepek is sűrűek lesznek Szandiéknál. 

Huszonharmadikán este még lesz fellépés, így nem este, hanem napközben díszítjük a fát, utána huszonnegyedikén reggel jön a Jézuska, huszonötödikén a család jön, huszonhatodikán Fenyő jubileumi plusz huszonöt koncert, utána Emelet koncert, szilveszterkor három fellépés, de már január elsején is fellépés lesz. Énekléssel zárom, énekléssel kezdem az évet. Blankával folyamatosan kapcsolatban vagyunk, facetime-on nagyon sokat beszélünk, van, hogy két órát. Nagyon jó a kapcsolatunk így távolból és igyekszem oda figyelni rá, hogy a gyerekek is tartsák egymással a kapcsolatot. Tehát facetime-on fog csatlakozni hozzánk karácsonykor is” – mesélte Szandi a Mokkában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top