nlc.hu
Sztárok

Meg kellett műteni Szandi lányát, Bogdán Blankát

Meg kellett műteni Szandi lányát, Bogdán Blankát

Bogdán Blanka nyáron egy vesefertőzés miatt került kórházba, most pedig meg kellett műteni, de szerencsére a beavatkozás jól sikerült.

Szandi lánya, Bogdán Blanka bő egy évvel ezelőtt kiköltözött Amerikába, és annyira megtetszett neki a külföldi munka, hogy úgy döntött, tovább marad mint ahogyan tervezte. Sajnos pozitív tapasztalatok mellett egy szomorú történésről is be kellett számolnia, a nyáron ugyanis vesefertőzéssel került kórházba. 

„Elég komoly, dupla vesefertőzést diagnosztizáltak nálam. Az antibiotikus kúrának hála, pár napon belül rendbe fogok jönni. Azonban ez egy nagyon jó lecke mindenkinek: vigyázzatok magatokra, mindig figyeljétek, hogy mit jelez a testetek”írta akkor az Instagramon. A napokban pedig arról adott hírt, hogy meg kell műteni.

Bogdán Blanka

Fotó: Instagram

A beavatkozás szerencsére sikeres volt, és a műtét után 10 órával már a kórházi szobában táncolt, igaz, az orvosok azt mondták, „az elkövetkezendő pár napban nem biztos, hogy tud majd járni vagy sétálni, de ne aggódjon, ez teljesen természetes”.

(via Tények)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top