nlc.hu
Sztárok

Amerikai életéről tett vallomást Szandi lánya

Nagyon izgatott a döntése miatt Szandi lánya, Blanka

Egy ideig biztos nem lehet vele Magyarországon találkozni.

Szandi lánya, Bogdán Blanka egy évvel ezelőtt költözött Amerikába, ahol au pair-ként dolgozik. A fiatal lány remekül érzi magát San Franciscóban, ahol nem olyan régen a családja is meglátogatta. Az elmúlt egy év nem volt zökkenőmentes Blanka számára, mivel szerelmével a szakítás mellett döntöttek. Utólag azonban jó döntésnek tűnik, hiszen Blanka egy ideig még nem jön haza.

Bogdán Blanka

Bogdán Blanka (Fotó: Instagram)

Már alig vártam, hogy elmesélhessem Nektek, hogy úgy döntöttem idén szeptembertől még egy évig az Egyesült Államokban fogok dolgozni au pairként. Találtam egy csodálatos fogadó családot San Franciscóban, úgyhogy továbbra is itt fogok élni. Sajnos emiatt egyáltalán nem lesz lehetőségem hazamenni Magyarországra a következő 14 hónapban, ami miatt nagyon szomorú vagyok, de emellett elképesztően izgatott és hálás vagyok, hogy az amerikai kalandom nem ér még véget” – írta Instagram-oldalán Blanka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top