Micsoda átváltozás! Brutálisan kigyúrta magát a Sztárboxra Henry Kettner

nlc | 2024. Augusztus 01.
Hát, ahogyan elnézzük ezt a friss fotót, valóban kipattintotta magát.

Nem is olyan régen számoltunk be arról, hogy kik lesznek az idei Sztárbox versenyzői. A hírességek között ott van Henry Kettner is, aki mióta elhatározta, hogy igent mond a felkérésre, naponta kétszer edz és látványosan kigyúrta magát. 

“Őszinte leszek, – addig a pillanatig, amíg tavaly nem láttam élőben az első meccset, felfogni nem tudtam ki az aki elvállal egy olyan műsort, ahol mindenféle kertelés mellébeszélés vagy kifogás nélkül egy a cél: Leverd a másikat. Abban a pillanatban, ahogy láttam az első meccset, elfogott az a megmagyarázhatatlanul feltöltő érzés, ami gyerekkoromban egy-egy kajakverseny előtt a rajtvonalnál bennem volt. Azonnal tudtam, hogy ezt én is akarom” – írja friss posztjában Kettner, aki elmondása szerint, nemcsak maga a verseny izgalmas számára, hanem az odáig vezető út, a felkészülés. 

(fotó: Instagram)

“Konkrétan felfordult az életem az elmúlt sok-sok hónapban, mind fizikailag, mind mentálisan egy – amilyen nehéz – olyan szép út áll mögöttem és előttem. Ezzel kelek és ezzel fekszek, konkrétan már albérletnek hívom az edzőtermet, mert nincs nap hogy egyszer – kétszer vagy akár háromszor ne legyek ott. Bár sok műsorban szerepeltem már, mindenhol önmagamat adtam és szerencsére rengetegen pozitívan csalódtatok bennem, viszont úgy érzem ez az a műsor ahol igazán meg tudom mutatni ki vagyok, és mennyire alázatosan állok mind az élethez, mind egy-egy kihíváshoz, mint amire ezzel a versennyel is vállalkoztam!”

Exit mobile version