Exével csalta meg Schmuck Andort a barátnője

F.C. | 2024. Augusztus 03.
Kitálalt a politikus a félresikerült wellness-hétvégéjéről.

Kiderült Schmuck Andor bimbózó románcáról, hogy barátnőjével merőben különbözően képzelik el a jövőt. “A környékemről ismertem a hölgyet, ugyanis a helyi boltban volt eladó, egyik alkalommal láttam rajta, hogy nagyon rossz hangulatban van, ezért beszélgetést kezdeményeztem vele, ő pedig kiöntötte nekem a szívét. Ezek a beszélgetések többször megismétlődtek, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Már egy hete együtt jártunk, amikor felvetettem, hogy utazzunk el két napra wellnessezni”mesélte a Blikknek.

Elutaztak Hajdúszoboszlóra, ott azonban a legnagyobb meglepetésünkre kiderült, hogy a szállodájukban foglalt szobát az újdonsült barátnőjének az exe is. Másnap reggel pedig még nagyobb meglepetés érte Schmuck Andort: “Egyedül ébredtem az ágyamban. Mint kiderült, a partnerem csöndesen átslisszolt az exe szobájába, és a volt kedvesével töltötte az éjszakát”.

Schmuck Andor a 2021-es Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

A társkeresőkön is próbálkozó politikus azonban nem vette szívre: amikor távozott, kifizette a barátnője exének a szobáját is. “Ha a partnerem a mellettem lévő szobában boldog, akkor ki vagyok én, hogy ennek gátat vessek” – jegyezte meg humorosan.

Exit mobile version