nlc.hu
Sztárok

Hírességek, akik Tinderen keresték a szerelmet

Magyar sztárok, akik feltűntek egy társkeresőn

Hiába egy sokak által felszínesnek tarott ismerkedési felület, a sztárok is felkeresik a társkereső alkalmazásokat. Több-kevesebb sikerrel.

Singh Viki

Az énekesnő 2022 áprilisában szakított a párjával, ezután regisztrált az online társkeresőre. Vikinek nem volt mázlija, sőt egy olyan udvarlóba sikerült belefutnia, akit inkább elkerült volna. 

„Már nyilván többször töröltem magam erről a sz*rról, majd folyamatosan belefutok pszichopata idiótákba. Szóval a csávó, aki velem egyidős, szóval 35 év körül van. Az ismerkedés “szia” fázisa után, elküldött egy oldalnyi bemásolt szöveget, amiben kifejette, hogy ő családot szeretne és gyereket, tehát gyakorlatilag anyaméhet keres. Ezt további tizenöt másik nőnek is elküldte. Ezzel még nem is volt baj, de a szöveg után még odaírta, hogy: nézd, harminchat éves vagy, gondold végig. És erre elküldte a telefonszámát” – mesélte akkor felháborodva az előadó, aki hozzátette, hogy erre nem is válaszolt.

Singh Viki

Singh Viki (Fotó: Instagram)

Sáfrány Emese

„Na mondom megnézem mi ez a Tinder … hát lehet ezt tényleg nem nekem találtak ki… eddigi kedvencem: “jó lenne ha nem más képeivel lennék fent, ez elég dedos”… tehát nem is hiszik el hogy ott vagyok, mondjuk én sem” – írta Facebook oldalán hét éve a légtornász-edző. 

Frohner Fecó

A fodrász egy internetes társkeresőre regisztrált a Celebrandi indulása előtt. Az adatlapján azt is megadta, hogy pontosan mit is keres a társkeresőn: akkor jól láthatóan az alkalmi kapcsolatot, azaz a kalandot részesítette előnyben. „Igen, fent vagyok, de már nem sűrűn használom ezt az alkalmazást” – jegyezte meg az üggyel kapcsolatban a Blikknek.

Frohner Fecó

Frohner Fecó (Fotó: RTL)

Krausz Gábor

A sztárt 2023-ban egy társkeresőn találták meg, ám állítása szerint nem ő regisztrált fel.

Schmuck Andor

„Ennyi betegséget hazudozó, beteg szülőkre hivatkozó, tönkrement autóval rendelkező nővel még nem találkoztam… Rengeteg az aranyásó, már bocsánat. Olyan is előfordult, hogy egy nő csak azért akart velem találkozni, hogy felvegye a beszélgetést, hátha kimondok valamit, amivel később kellemetlen helyzetbe hozhat. Ezen a héten fejezem be az utolsó fejezetet, hamarosan szeretnénk is publikálni” –nyilatkozta az nlc-nek Schmuck Andor nemrég, amikor kiszúrtuk a népszerű párkereső alkalmazásban. Állítása szerint a közéleti személyiséget nem egyszer akarták átverni a nők.

Schmuck Andor

Schmuck Andor (Fotó: TV2)

Zac Efron

Bár a hollywoodi sztár egy ideje már regisztrált a Tinderre, mégsem álltak vele szóba. „Amikor felregisztráltam senki sem jelölt be. Azt hitték, hogy kamu profil vagyok” – mondta a színész. 

Katy Perry

Az énelesnő 2015-ben újra felregisztrált a Tinderre, amikor Orlando Bloomal szünetet tartottak, mondván, hogy kevés ideje van normálisan ismerkedni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top