nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor ilyen nőkkel beszélgetett a Tinderen

„Ennyi betegséget hazudozó nővel még nem találkoztam” – Schmuck Andort rengeteg aranyásó környékezi meg a Tinderen

A közéleti személyiséget nem egyszer akarták átverni a társkereső alkalmazáson.

A szerkesztőségünk egyik tagja kiszúrta, hogy Schmuck Andor még mindig megtalálható a Tinderen. Megkerestük a politikust, aki lapunknak megerősítette, hogy a profil valós. A beszélgetés során kiderült, hogy Andor az elmúlt években viszonylag sok hölggyel találkozott a népszerű társkeresőn keresztül, ám a tapasztalatai nem nevezhetők pozitívnak. Az extrém, sokszor kínos esetek azonban nem maradnak titokban: hamarosan egy könyv által kerülnek publikálásra a nem mindennapi történetek. 

Schmuck Andor

Schmuck Andor (Fotó: TV2)

„Tisztelem a nőket, és bár jelenleg szingli vagyok, nem adtam fel a reményt, hogy megtaláljam az igazit. Addig is kipróbáltam a Tindert, ahol hihetetlen esetekbe botlottam. Tinder-tündérek címmel leleplező könyvet írtam, melyben részletesen beszámolok 40 darab randimról. Használati utasítást is adok majd benne férfiaknak olyan nőkhöz, akikről kiderül, hogy csak a pénzre hajtanak. Természetesen egy randipartnerem sem lesz név szerint említve. Ennyi betegséget hazudozó, beteg szülőkre hivatkozó, tönkrement autóval rendelkező nővel még nem találkoztam… Rengeteg az aranyásó, már bocsánat. Olyan is előfordult, hogy egy nő csak azért akart velem találkozni, hogy felvegye a beszélgetést, hátha kimondok valamit, amivel később kellemetlen helyzetbe hozhat. Ezen a héten fejezem be az utolsó fejezetet, hamarosan szeretnénk is publikálni. Leleplező könyv lesz, az biztos. Persze a saját hibáimat is leírom majd, hiszen én sem vagyok tökéletes” – nyilatkozta az nlc-nek Schmuck Andor. A könyvvel később egy országos turnét is tervez, hogy ezeken az író-olvasó találkozókon személyesen is beszélhessen a tapasztalatairól. Mivel összegyűlt egy újabb könyvre való, Andor már a folytatást tervezi.

A bevételt felajánlja 

A politikus úgy döntött, hogy a történeteivel nemcsak szórakoztatni, hanem segíteni is szeretne. „A nyereséget egy anyaotthonnak fogom felajánlani, hiszen nekik sokkal nagyobb szükségük van erre a pénzre. Ahol gyerek van, ott minden fillér elfér” – tette hozzá Andor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top