nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor feleséget keres

„Itt az idő, hogy teljes erőmmel a feleségkeresésbe fogjak” – Schmuck Andor társkereső oldalakra is regisztrált

Harmadjára is megnősülne.

Év elején még boldogan jelentette be Scmuck Andor, hogy ismét rátalált a szerelem és boldog. Pár héttel ezelőtt viszont szakítottak a barátnőjével, ami bár megviseli Andort, nem veszi el a hitét a szerelemben. 

Schmuck Andor

Schmuck Andor (Fotó: Olajos Piroska)

„Nyilvánvalóan nem érzem jól magam, szomorú egy szakítás. Mindezek ellenére nem szabad csüggedni.  Megkezdtem újra a szinglilétemet, de egy biztos; abbahagyom a barátnő keresést. Itt az idő, hogy teljes erőmmel a feleségkeresésbe fogjak. A harmadik feleségem lesz a remény diadala a tapasztalatok felett – nyilatkozta a Borsnak a volt politikus. – Már most is kérők tömkelege tart igényt rám. Felregisztráltam a Tinderre, a Badoora, szóval mindenki számára nyitva áll a lehetőség. Nagyon nagy a válogatás a részemről, mert szeretném megtalálni a társamat, és úgy érzem, nem tehetem meg azt, hogy csak a semmiből kiragadok egyvalakit. Hiszek abban, hogy most tényleg sikerülni fog megtalálni az élet nagy szerelmét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top