nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor új szerelme

Schmuck Andor az új párjáról: „Ameddig csak tudom, őrzöm, védem, nem engedem a média közelébe”

Hercegnős esküvőt tervez kedvesének az 51 éves politikus.

Mint arról beszámoltunk, Schmuck Andor újra szerelmes. Az 51 éves politikus tavaly vált el második feleségétől, aki 27 évvel volt fiatalabb nála, a szerelem azonban kisvártatva ismét rátalált. A Life TV Ébredj velünk című műsorában az új párjáról mesélt.

Schmuck Andor

Schmuck Andor még az idén újra megnősül (Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó)

„Csodálatos, kedves, bűbájos, okos, intelligens. (…) Imádom, szeretem, és boldogság van. (…) Azt gondolom, hogy ha a szerelemnek van jó oldala, az az, hogy lehet szeretni. Én meg ezt nagyon tudom szeretni. (…) Arra jöttem rá, hogy a kapcsolataimban – szerintem – mindig abban hibáztam, hogy nagyon hamar engedtük be a médiát. Most ez úgy fog történni, mint a Columbo felesége. Ameddig csak tudom, addig őrzöm, védem, nem engedem a média közelébe, hogy minden egyes pillanat, élmény, amit együtt tudunk tölteni, az nekünk szóljon” – mondta el a Farm VIP 2.-ben is bizonyító Schmuck Andor, hozzátéve: „Mindenkinek azt kívánom, hogy legalább 15 percig valaki úgy szeresse, ahogy engem szeret ez a csodálatos lány” .

A még idén sorra kerülő esküvőjükről pedig a következőket árulta el: mivel kedvesének ez lesz az első (ellentétben Schmuckkal, akinek már a harmadik), ezért egy nagyon romantikus, nagyon szerelmes, nagyon hercegnős esküvőt tervez a politikus.

Olvass még Schmuck Andorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top