nlc.hu
Sztárok

Schmuck Andor második válása

Hivatalos: elvált Schmuck Andor a 27 évvel fiatalabb feleségétől

Első feleségétől is másfél év után vált el Schmuck Andor.

A Facebookon jelentette be a hírt Schmuck Andor, hogy hivatalosan is elvált feleségétől, a 27 évvel fiatalabb, Hanák Esztertől. A poszthoz egy Goethe idézetet is írt.

Hivatalos: Elvált Schmuck Andor 27 évvel fiatalbb feleségétől

Hivatalos: Elvált Schmuck Andor 27 évvel fiatalabb feleségétől. Fotó: Facebook

“A PKKB jogerős döntése alapján -közös akaratunak megfelelően- felbontotta házasságunk …” A házassági béke titkát taníthatjuk már mi! Hogy szeressék ketten egymást, el kell izibe válni.”

Az 50 éves politikus áprilisban tudatta, hogy bő másfél év után véget ért a házassága Hanák Eszterrel. Érdekesség, hogy első feleségével is másfél év után váltak el. 

Schmuck Andor és fiatal párja 2019 márciusában ismerkedtek meg, hetekkel később már el is jegyezték egymást. A 27 év korkülönbség ellenére fél év múlva, szeptemberben már kimondták a boldogító igent.

Találgatások szerint Schmuck Andor drasztikus életmódváltása és gigafogyása is hozzájárulhatott a másfél éves házassága zátonyra futásához. Esetleg éppen az okozhatta a zűröket a párkapcsolatukban, hogy fiatal felesége miatt drámaian megváltozott.

Még több válás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top