Bényi Ildikó lánya lett a SzerencseSzombat új műsorvezetője

F.C. | 2024. Augusztus 03.
Hamar megtalálta a közös hangot Freddie-vel.

Ismerős arc köszönti a nézőket augusztustól a zenés, szórakoztató sorsolási show-műsorban a Dunán. Bényi Ildikó lánya, Tótfalusi Fanni új műsorvezetőként csatlakozik a SzerencseSzombathoz – amely a Luxor, a Joker és az Ötöslottó élő sorsolásának ad otthont -, így Mák Kata, Harsányi Levente és Freddie mellett Fannival is találkozhatnak a szombati lottóshow nézői.

Fotó: Szabolcs László, Hung-Ister Zrt.

A fiatal műsorvezetőt az M2 Petőfi TV riportereként ismerhette meg az ország, jelenleg az Esti Kornél című műsor háziasszonya, akitől nem idegen a showműsor, hiszen kipróbálhatta magát már a Petőfi Zenei Díjátadón is. Tótfalusi Fanni az első adására a SzerencseSzombat gyakorlott házigazdájával, az idén Petőfi Zenei Díj Az év férfi előadója címmel elismert énekessel, Fehérvári Gábor Alfréddal, vagyis Freddivel készült.

Fotó: Szabolcs László, Hung-Ister Zrt.

„Freddie-vel dolgozni nagyon jó, úgy érzem, azonnal megtaláltuk a közös hangot. Sokat beszélgettünk, megosztotta velem a tapasztalatait, ami nagyon jólesett. Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezetes lesz a műsorvezetés. Az energiája és a profizmusa nagyon motivál” – nyilatkozta Tótfalusi Fanni.

Bényi Ildikó amúgy eleinte nagyon féltette a lányát a képernyős világtól. “Rettenetesen izgultam érte, de Fanni ügyesen vette az akadályokat, és egyre jobban kiteljesedik”mesélte korábban az Önök kérték! háziasszonya. Lánya egyébként örömmel fogadja a szakmai tanácsait. “Nincs sértődés, ha ő valamit máshogyan lát. Őszinte tükröt tartunk egymás elé”vallotta be egy interjúban Fanni.

Exit mobile version