nlc.hu
Sztárok

Tótfalusi Fanni párkapcsolata

Pap Dorci exével jött össze Bényi Ildikó lánya

Szerelmes a köztévé fiatal sztárja.

Bényi Ildikó lánya is a közmédiában dolgozik. A 25 éves Tótfalusi Fanni – aki a Petőfi TV szerkesztő-riportere – nemrég a FRISS című magazin műsorvezetője lett, ám egy ideje a boldogság is rátalált – írja a Blikk.

Tótfalusi Fanni és Yilmaz,

Nagy a szerelem Tótfalusi Fanni és Yilmaz Ümitcan között – Fotó: nlc-montázs, fotók forrása: (b): Fotókredit: MTVA/Csöndör Kinga // (j): TV2 / Mokka – videó

Pap Dorci exével, a televíziós műsorokban dolgozó (például az Exatlonban rendezőasszisztens volt), török származású Yilmaz Ümitcannal alkot egy párt az MTVA fiatal sztárja. (Pap Dorci egyébként az első exatlonos szereplése alatt ismerte meg az akkor a stábban dolgozó Yilmazt.) A fiatalok az Instagram-oldalaik tanúsága szerint boldogabbak nem is lehetnének.

Mint a bulvárlap megjegyzi, Fanni volt az egyike azoknak a lányoknak, akiket 6 évvel ezelőtt egy kanadai zenekar öltözőjében bedrogozva találtak a Balaton Soundon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top