Szabadidő

A héten újra hatalmasat lehet nyerni az Ötöslottón, régóta halmozódik a nyeremény

Már tizenöt hét óta halmozódik a nyeremény az Ötöslottón, ami a héten már alulról súrolja a hárommilliárd forintot.

Az Ötöslottó történetében eddig mindössze hét alkalommal haladta meg a főnyeremény összege a hárommilliárd forintot, és ha ezen a hétvégén sem lesz ötöse senkinek, jövő héttől ismét ez lesz a helyzet – írja az Origo.

Old school kitöltési módszer (fotó: Getty Images)

Old school kitöltési módszer (Fotó: Getty Images)

2,95 milliárd forint. Ennyit nyerhet az, aki a héten felad egy Ötöslottó-szelvényt, és van akkora szerencséje, hogy egyedül találja el a szombaton kisorsolásra kerülő számokat. A nyeremény 150 millió forinttal emelkedett az előző héthez képest. A múlt héten nem volt telitalálatos szelvény, de a tíz darab kihúzott négyes nagyon jól fizetett, egyenként 5,3 millió forintot nyertek a szerencsések. A legnagyobb jackpot a hazai Ötöslottó történetében 6 milliárd 431 millió forint volt. Hogy most nyer-e valaki, szombaton a SzerencseSzombat adásából megtudhatjuk. A műsor Szentpéteri Csilla zongoraművészt és Szulák Andrea énekesnőt köszönti majd vendégként, sőt a hazai jazz kiemelkedő alakja, Balázs Elemér is fellép a zenekarával.

Lottónyertesek izgalmas történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top