Aktuális

Jelentkezett az Ötöslottó rekorder nyertese a 6,4 milliárd forintért, ezt árulta el magáról

Jelentkezett a nyereményéért az Ötöslottó történetének legnagyobb összegét megnyerő játékos. Pár dolgot elárult magáról.
Az ötöslottó sorsolása.

Egy hónappal ezelőtt, március 28-án egy szerencsés magyar megnyerte az idén 63 éves Ötöslottó történetének legnagyobb nyereményét. A nyertes szelvény tulajdonosa 6,4 milliárd forinttal lett gazdagabb.

A nyertesnek 90 napon belül kellett jelentkeznie a nyereményéért, amit a napokban meg is tett. A lottótársaság ilyenkor felajánlja az illetőnek, hogy névtelenül kitölthet egy kérdőívet, amellyel információkat árulhat el magáról, de anonimitása megmarad. Ez alapján több dolog is kiderült a rekorder nyertesről – írja a Blikk.

A játékos vidéken adta fel a lottószelvényt, a számokat pedig önállóan véletlenszerűen jelölte meg. A sorsolás után az internetről tudta meg, hogy nyert.

Amikor rájött, hogy mindegyik számot eltalálta, szóhoz sem jutott a meglepődéstől.

A hatalmas hírről először a párját értesítette a nyertes. Az illető csupán évente néhány alkalommal játszik a lottón, ami ritkaságnak számít a nagy összeget nyerő játékosok között.

A rekorder lottónyertes arra számít, hogy teljes mértékben megváltozik az élete. Tervei szerint autóra, lakásra biztosan költ majd a nyereményből, de befektetni is fog, és szűkebb családja is kap az összegből.

(Kiemelt kép: MTI/Mónus Márton)

Lottónyertesek, akiknek kicsúszott a lábuk alól a talaj:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top