30 év az semmi! Sztárpárok, akik között legalább három évtized a korkülönbség

D. A. | 2024. Augusztus 07.
Ezek a hírességek nem a saját korosztályukból választottak párt, ennek ellenére nagyon boldognak tűnnek, és nem érdekli őket a kritika.

Úgy tartják, hogy a kor csak egy szám, és úgy tűnik, hogy ez a szerelemre nézve különösen érvényes igazság. A következő hírességek és párjaik között ugyanis több mint 30 év korkülönbség van, a férfiak javára, és ez sem őket, sem a szóban forgó hölgyeket nem zavarja. Olyannyira nem, hogy egyikük sem futó kalandra rendezkedett be.

Jeff Goldblum és Emilie Livingston

Az örökifjú Jeff Goldblum és az olimpikon Emilie Livingston stílusosan az edzőteremben találkoztak. 2014-ben kötötték össze az életüket és két gyereket nevelnek. Ami pedig a korkülönbséget illeti: 30 év van közöttük. (Fotó: Getty Images/Laurent KOFFEL)

Mick Jagger és Melanie Hamrick

Mick Jagger párja, Melanie Hamrick 44 évvel fiatalabb a rocksztárnál. Jagger idén tölti 81-et, míg Hamrick a 37-et tapossa. 2014 óta alkotnak egy párt, kapcsolatukból egy kisfiú született. (Fotó: Getty Images/Stephane Cardinale – Corbis)

Richard Gere és Alejandra Silva

33 év írható pluszban Richard Gere javára a feleségével, Alejandra Silvával szemben. 2014-ben kezdtek randizni, 2018-ban házasodtak össze, és két gyermekük született. (Fotó: Getty Images/Gisela Schober)

Mel Gibson és Rosalind Ross

Mel Gibson 68 éves, míg párja, Rosalind Ross nemrég töltötte a 34-et. Ez azt jelenti, hogy Gibson pontosan kétszer annyi idős, mint a partnere. Ők ketten 2014 óta alkotnak egy párt, és egy közös gyerekük is született. (Fotó: Getty Images/Matt Winkelmeyer)

Patrick Stewart és Sunny Ozell

A 84 éves Patrick Stewart 2013-ban vette el Sunny Ozellt, aki a harmadik felesége lett. A Star Trek és az X-Men sztárja 39 évvel idősebb, mint bájos neje. (Fotó: Getty Images/Marcus Yam)

Dennis Quaid és Laura Savoie

2019-ben jelentette be Dennis Quaid, hogy eljegyezte a nála 40 évvel fiatalabb Laura Savoie-t, 2020-ban pedig örök hűséget fogadtak egymásnak. (Fotó: Getty Images/Gary Miller)

Újrázók

Vannak, akik már több házasságon is túlvannak Hollywoodban, most őket is megismerheted.

Exit mobile version