Palvin Barbinál senki sem sétáltat dögösebben kutyát ebben a nagy hőségben

F. B. | 2024. Augusztus 07.
Míg mi halandó emberek ki sem látunk az izzadtságunktól, addig a világhírű modell egy dögös feketében, sapkájával magát legyezve kíséri az ebeket.

Méltón lehet egész Magyarország rendkívül büszke Palvin Barbarára, a modell ugyanis mesés karriert futott be a tengerentúlon. Barbi azonban kis hazánkba is visszajár amikor ideje engedi, sőt, lakodalmát is itthon tartotta a családi birtokukon. 

Fotó: Getty Images

Barbi közösségi oldalán gyakorta oszt meg apró részleteket az életéből és munkáiról, legtöbb alkalommal pedig teljesen elvarázsolja velük követőit. Bikinis fotói a rajongók nagy kedvencei, de ugyanúgy imádják, ha férjéről, Dylan Sprouse-ról is posztol – pláne annak fényében, hogy az elmúlt időszakban számos pletyka keringett arról is, hogy gondok lehetnek a házasságukban. Barbi egyébként ezekre a híresztelésekre alaposan rácáfolt, ugyanis pár nappal ezelőtt egy olyan tartalmat is megosztott, amelyen férjét támogatja egy vörös szőnyeges eseményen új filmje bemutatóján. 

A modell most azonban egy másféle nagy népszerűségnek örvendő posztot töltött fel Instagram-oldalára, melyen az látható, hogy két édes kiskutyát sétáltat a nagy hőségben New York utcáin egy reklámkampányban. A videón Barbi egy igen dögös fekete, testre simuló ruhát visel, melynek alsó szegélyét csinos kis masnik díszítik. Elegáns szettjét egy baseballsapkával egészítette ki, amelyet a videó egyik pontját le is vesz magáról, hogy azzal legyezze magát a rekkenő hőségben. 

Büszkék rá a Magyarok

Palvin Barbit 2006-ban, 13 éves korában fedezték fel, ám karrierje első négy évében kizárólag fotómodellként dolgozott, feltűnt többek között a Vogue és a L’Officiel magazinok több nemzetközi kiadásában, de szerepelt a japán Spur címlapján is. Kifutói debütálására csak 2010 februárjában került sor a milánói divathéten, a Prada bemutatóján. Az ezt követő időszakban a Louis Vuitton, a Miu Miu, a Nina Ricci, az Emanuel Ungaro, a Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, az Etro, a Loewe és a Giles divatshow-in is kifutóra lépett, a következő évben pedig már ő nyitotta a Chanel bemutatóját.

Exit mobile version