Volt, hogy a Szigetről érkezett Papp Gergő a munkába: „Soha többé!”

F.C. | 2024. Augusztus 11.
Ma már megfontoltabban bulizik.

Papp Gergő is kint volt az idei Sziget Fesztiválon, de nagyon visszafogottan bulizott, hiszen másnap műsor vezetett a Reggeliben. Elárulta azonban, hogy ez nem volt mindig így.

„Voltam kint a Szigeten, nagyon jó a hangulat. Én még szeretem az elején, amikor még nincs nagyon megrottyanva az egész csapat, meg ott a környék. Teljesen rendben van, ügyelnek a tisztaságra. Kellemes volt, nem volt túl meleg, nem volt túl hideg. Nem esett az eső. Kylie Minogue volt” mesélte a Reggeliben.

Én minden évben szeretek kimenni a Szigetre, de sohasem konkrét előadó miatt megyek, mert arról mindig lekéstem annak idején. Nagy kedvencem a Jovanotti, többször is volt a Szigetem, és ő miatt mindig ki akartam menni, de elfelejtettem, ott ragadtam egy backstage-ben, haverokkal átdumáltam az időt, szóval ilyenkor sodródik az ember. Én szeretek sodródni, felülni a hullámra. És akkor nem az van, hogy ’hány órakor kezdődik a kinek a koncertje?’. Tehát volt Kylie Minogue, teljesen rendben volt, sokan voltak, szerették. De nagyon óvatos voltam: 11-kor már ágyban voltam mert másnap munka volt” – árulta el, mire műsorvezetőtársa, Peller Mariann így reagált: „Büszke vagyok rád! Így kell bulizni”.

Papp Gergő azonban bevallotta, nem volt mindig ilyen következetes. „Jó pár évvel ezelőtt, – akkor még máshol dolgoztam -, érkeztem még a Szigetről a munkahelyre. Akkor megfogadtam, hogy ez az utolsó ilyen. Szóval nem voltam akkor a legnagyobb formámban. Ezt akkor megfogadtam és ez nagyon bölcs dolog volt. Egyszer megúsztuk, akkor ne kísértsük ezt a dolgot” – indokolta.

„Én ilyet soha nem mertem megcsinálni” – jegyezte meg Peller Mariann, aki szerint ez alkati kérdés.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Reggeli – videó

Exit mobile version