nlc.hu
Sztárok

Papp Gergő új párja

Papp Gergőre rátalált a szerelem, ő a választottja

Pimasz úr csak néhány hónapja van együtt új kedvesével.

Mint ahogy korábban megírtuk, Papp Gergő és felesége tavaly nyáron 17 év után elváltak. Az RTL Reggeli sztárja rövidesen újra szerelembe esett, a karácsonyt viszont már szingliként töltötte. Márciusban pedig úgy hírlett, egy 20 évvel fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot, ám ez a kapcsolat sem élt sokáig. A barátok szerint a híresség többször is próbálkozott, de nem találta a szerelmet. Mostanáig. A Blikk információi szerint egy 33 éves hölgyről van szó, akinek egyébként van egy kislánya is. A pár már nem titkolózik a nyilvánosság előtt sem, hiszen Papp Gergő az Instagram-oldalán rendszeresen oszt meg felvételeket új kedveséről.

Papp Gergő

Papp Gergő (Fotó: Olajos Piroska)

„Mivel Gergőnek fontos, hogy a hozzá közel álló emberek is elfogadják a barátnőjét, így a barátainak is elkezdte bemutatni a hölgyet, aki hamar elrabolta a szívét. Az azonban meglepett, hogy a boldogságát már így kikiáltja a világnak is, hiszen tényleg egy nagyon új kapcsolatról van szó”árulta el a barát a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top