nlc.hu
Aktuális

Új szerelem Papp Gergő életében

20 évvel fiatalabb nőt szeret Papp Gergő, a művészvilágban ismert hölgy a választottja

Jól érzik magukat egymás társaságában.

Fél évvel ezelőtt ért véget Papp Gergő két és féléves kapcsolata. Az 50 éves tévés azonban nemrég beleszeretett egy 20 évvel fiatalabb, a művészvilágban ismert hölgybe. Erről Kadarkai Endre Nemek Igenje című, egy hónappal ezelőtt felvett műsorában vallott – írja a Blikk.

Papp Gergő,

Őszintén vallott az érzéseiről Papp Gergő – Forrás: Kadarkai Endre: Nemek Igenje c. műsora – videó / YouTube

Plátói a dolog, megláttam a tévében. (…) Nagyon furcsa ismerkedési fázisban vagyunk. Van egy elég markáns korkülönbség. (…) Visszafelé 20 év. Látok benne valamit, ami az összes eddig számomra fontos nőben benne volt. (…) Ez egyelőre kiforratlan, egy jópofa tisztelet és plátói rajongás, amit óvatosan kifejezésre juttattam. Imádom, hogy van, aki miatt szeretek felkelni”  – mondta el Papp Gergő az interjúban.

A bulvárlap megkeresésére pár dolgot elárult a tévés az elmúlt hónap fejleményeiről. Elmondása szerint nagyon sokat beszélnek, közös programokat szerveznek, jól érzik magukat egymás társaságában. “De úgy érzem, hogy jelenleg az ő érzelmei nem egyeznek az én érzéseimmel” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top