nlc.hu
Sztárok

Papp Gergő válásának részletei

Papp Gergő: „Szerettem volna, ha tőlem tudják meg az emberek, hogy Judittal már nem vagyunk együtt”

A műsorvezető újabb részleteket osztott meg a válásáról.

Ahogy arról beszámoltunk, Papp Gergő 15 évnyi házasság után válik a feleségétől. A műsorvezető először az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt arról, hogy egy ideje nem élnek együtt a feleségével, akivel végül a válás mellett döntöttek. A Blikknek további részleteket is elárult Papp Gergő arról, hogy korábban miért volt szükség a szétköltözésre:

„A távkapcsolat lehetőséget adott arra, hogy kiderüljön, mi lesz velünk. A sors alakította így, mi pedig rengeteget beszéltünk arról, mit is szeretnénk. Terápiára nem jártunk, de nem adtuk fel az első nehézségnél” – mesélt a lapnak a műsorvezető, akiben két napja fogalmazódott meg, hogy nem akar tovább titkolózni, és inkább kiáll a nyilvánosság elé. Azért is érezte ennek szükségességét mert ő és Judit is talált magának új társat, akiket ezentúl nyugodtan felvállalhatnak a nyilvánosság előtt.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

„Érdekes, hogy Judittal szinte egyszerre találtunk új párt. Úgy is hozhatta volna az élet, hogy alkalmi kapcsolataink lesznek, de már a legelső alkalommal tudtam, amikor a mostani párommal találkoztam, hogy ez komoly. Így volt ez Judit és az ő párja esetében is. Három hónapja vagyunk együtt, civil, de ha eljön az ideje, többet is mesélek róla” – jegyezte meg Gergő. Új párjával és fiával már túl vannak a nagy bemutatáson, és felesége új társát is megismerte. Már csak a válás kimondása kell ahhoz, hogy mind a ketten tiszta lappal kezdhessen új életet.

Papp Gergő állítja, hogy békében váltak el feleségével, ezért azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy a jövőben együtt dolgozzanak.

Olvass még Papp Gergőről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top