Sztárok

Polgár Tünde még Papp Gergővel volt együtt a fókuszos munka idején

Kínai útjáról tartott élménybeszámolót Polgár Tünde ma reggel, és közben egy kis érdekesség is kiderült róla.

Amikor a Feleségek luxuskivitelben második évadába bekerült Polgár Tünde, akkor lehetett tudni, hogy sok területen kipróbálta magát, mielőtt a családja miatt otthon maradt, és a Polgár galéria ügyeit intézte.

„Most háztartásbeli vagyok, de sok mindennel foglalkoztam korábban. Voltam bróker, majd megpróbálkoztam az újságírással is. Szerepeltem a Riporter kerestetik című műsorban, második lettem, és az RTL Klubhoz kerültem” – mesélte korábban Tünde, aki anyaként hagyott fel a tévézéssel, és aztán új szakmákat is kitanult. „Besegítettem a szakkönyvek szerkesztésébe, illetve elvégeztem egy becsüsképzést, így műtárgy- és drágakőszakértő lettem.”

Ma az RTL Klub Reggeliben pedig ismét kiderült valami Tünde múltjáról. 

Polgár Tünde a Reggeliben mesélt

Egészen pontosan az, hogy Papp Gergő már régóta ismeri Tündét, de hogy milyen régen, arról inkább nem beszéltek; bár annyira azért nem nehéz kiszámolni, hiszen 1997 októberében indult a műsor. 

„A Fókusz című műsornál dolgoztunk riporterként, még a kezdet kezdetén mind a ketten, de azóta is tartjuk a kapcsolatot. És nyomon követem, mert Tündéről tudva levő, hogy nem csak szerepelt ebben a bizonyos sorozatban, mint feleség, hanem családilag készítenek mindenféle YouTube videókat” – mondta Papp Gergő, aki ezek után rátért arra, amiért behívták Tündét, vagyis az ázsiai utazásáról kezdte kérdezni. 

Kiderült az is, miért kellett törölniük Polgár Tündééknek az ott készített felvételeket: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top