nlc.hu
Sztárok

Papp Gergő az újrakezdésről

Papp Gergő megpróbált 25 évesen új életet kezdeni

Kiderült, végül miért nem lépett akkor.

Egy friss közvéleménykutatás kapcsán, miszerint az emberek hol kezdenének legszívesebben új életet, Papp Gergő elárulta, hogy ő Nizzát választaná. 

Papp Gergő,

Papp Gergő – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Volt, hogy megpróbáltam új életet kezdeni Martinique-on. Az egy kis Karib-sziget a Kis-Antillákon. 25 éves voltam, pont fele annyi idősen, mint most vagyok. Semmit sem csináltam ott, vissza is jöttem, mert rájöttem, az nem nekem való. Nem tudok koktélt csinálni, nem tudok felszolgálni, főzni.  Akkor még nagyon jól beszéltem franciául. (…) Én például az Egyesült Királyságban nem tudnék sehol sem létezni egy percig sem, mert utálom, hogy 3 napon át esik az eső, vagy egy éven át. (…) Szeretem a mediterránabb típust és hangulatot, (…) és a sziesztát is” – vallotta be a Reggeliben.

Műsorvezető-társa, Peller Anna viszont nagyon ragaszkodik Magyarországhoz. “Itt nagyon jól érzem magam. (…) Nem tudom magam elképzelni más munkaterületen, csődbe döntenék minden céget valószínűleg” – jelentette ki. Ha mégis választani kell, akkor – elárulta – őt inkább az északi országok vonzzák, mint például Írország a sok zöld miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top