Ezért nem jelent meg Boros Lajos búcsúztatóján Bochkor Gábor

V.B.T. | 2024. Augusztus 12.
Bochkor Gábor ma reggel beszélt arról, hogy miért hagyta ki a búcsúztatót.

Életének 78. évében, hosszas betegség után elhunyt Boros Lajos – ezt a családja közölte a nyilvánossággal. A rádiós az utolsó heteit kórházban töltötte, eluralkodott rajta a betegsége. Bochkor Gábor – akivel több mint egy évtizeden át dolgoztak együtt – volt az első, aki egy posztban elbúcsúzott tőle, ám a búcsúztatóján mégsem tudott részt venni. Elárulta, miért. 

Édesanyja temetésén volt

„Nem tudtam megnyilvánulni Lali király távozásával kapcsolatban, de ennek az volt az oka, hogy pénteken volt édesanyám temetése. Ezért nem voltam jelen, ezt nem akartuk előre mondani. (…)Nyilvánvalóan engem éppúgy megdöbbentett, csak az én gyászom most valahol máshol van. Mindamellett nagyon fog hiányozni. Vogci (Voga János – a szerk.) tegnap nálam aludt, és rengeteget sztoriztunk Lajosról, mi így emlékeztünk meg. Ezzel telt tulajdonképpen a napunk” – mondta el ma reggel élő adásban a rádiós. A beszélgetést a story.hu szemlézte elsőként.

Hozzátette, nehéz ilyen állapotban jó műsort csinálni.

Röviden búcsúzott

Ahogy arról beszámoltunk, először egy sorban emlékezett meg elhunyt barátjáról Bochkor Gábor.

Később pedig a rádióműsor oldalán, az egész szerkesztőség búcsúzott. 

„3 éve és 1 hónapja együtt lehettünk újra egy kicsit Lajossal a stúdiónkban. Együtt lehetett a régi Bumeráng stáb, úgy ahogy sok éven át ébresztettük Magyarország rádió hallgatóit. És úgy, ahogy már nem lesz lehetőségünk többet együtt lenni veletek. Akkor elbúcsúztunk egymástól, de nem gondoltuk, hogy örökre elbúcsúzunk tőle.

Most ezzel a kis emlékkel köszönünk el kollégánktól, barátunktól. Köszönünk mindent neked. Nyugodtak vagyunk, mert tudjuk, hogy veled lesz a humorod odafent és azért is, mert hagytál nekünk is itt a földön bőven belőle a nehezebb napokra.
Ígérjük vigyázunk rá és büszkén őrizzük! Legyen neked könnyű a föld, drága Lali Király!” – írták.

77 évesen meghalt Boros Lajos.

Exit mobile version