Falusi Mariann: „Teljes mértékig magányos vagyok” – a párkeresés nehézségeiről vallott a 65 éves énekesnő

F.C. | 2024. Augusztus 12.
Szerelmi életéről beszélt.

Szerelmi életéről vallott Falusi Mariann Ábel Anita új műsorában, amely két napja debütált. Mint a Blikk írja, az énekesnő őszintén mesélt arról, hogy szinte egész életében egyedülálló volt, bár volt több hosszabb kapcsolata is, amiben 3-7 év közötti időket éltek meg.

“Egy papagáj, kettő teknős, és egy kutya. Teljes mértékig magányos vagyok, mint ahogy mindig is voltam. (…) Most nincs senki. (…) Egyedül vagyok, most éppen ez a jelenlegi státuszom” – árulta el Falusi Mariann, aki arról is beszélt, hogy pontosan olyan nehéz 60 év felett társat keresni, mint bármilyen más életkorban.

“A beszélgetés hiányzik mindenkinek, az itt a nagy a baj, hogy személyes kapcsolatok nincsenek” – jelentette ki az énekesnő, aki már az online társkereséssel is próbálkozott, de nem járt sikerrel. Elmesélte, hogy két emberrel találkozott: az egyik az unokáinak kért autogramot, egy másik férfi pedig szürke zokni-barna szandál kombóban jelent meg. “Ott adtam fel” – fűzte hozzá Falusi Mariann, akinek a szerelmi élete nem volt tragédiamentes: egy korábbi párja teljesen váratlanul eldobta magától az életet, és az énekesnőt vádolta ezért környezete. Minderről még az Adom a napom tavaly szeptemberi adásában beszélt. A tragédia akkor olyannyira megrázta, hogy évekig járt pszichológushoz. Ott értette meg azt is, hogy a szuicid hajlamú embernek nem kell eget rengető megrázkódtatás ahhoz, hogy eldobja magától az életet: csak gyűlik, gyűlik benne a fájdalom és a feszültség, aztán lehet, hogy épp egy jelentéktelen apróság miatt robban. 

Kiemelt fotó forrása: Egy ritmusban Ábel Anitával – a társkeresésről / Palikék Világa

Exit mobile version