nlc.hu
Sztárok

Falusi Mariann egy napja

Ezt biztosan nem tudtad Falusi Mariann szerelmi életéről

Az Adom a napom mai adásában a Pa-Dö-Dő énekesnőjének, Falusi Mariann-nak a napját követhetitek végig.

Falusi Mariannról a legtöbben úgy gondolják, mérhetetlen szabadságvágya miatt nem férhetne az életébe egy kapcsolat. A valóságban viszont mindig is romantikus típus volt, akinek élete minden szakaszában pontos elképzelései voltak a kapcsolatokat illetően.

Falusi Mariann

Falusi Mariann

„Volt már se hús, se hal fiúm is, akit néha meg tudtam volna rázni: szedd már össze magad, történjen már valami! Ugyanakkor volt olyan szenvedélyes férfi is az életemben, akivel meg iszonyatosan nagy harcokat vívtunk” – mondta az énekesnő, aki úgy véli, minden kapcsolat már csak azért is más és más, mert mindig máshol tart az ember élete: néha inkább a tusakodás, a nagy viták, máskor az egymás segítése kerül előtérbe. Mariann szerelmi élete sem volt tragédiamentes: egy korábbi szerelme teljesen váratlanul eldobta magától az életet, és az énekesnőt vádolta ezért környezete.

„Teljesen harmonikusan, szeretetben éltünk, egyszerűen nem számítottam semmi ilyesmire. De nem érzem magam hibásnak egy pillanatra sem, mert tudom, hogy nem miattam történt.”

Ezzel együtt a tragédia olyannyira megrázta, hogy évekig járt pszichológushoz. Ott értette meg azt is, hogy a szuicid hajlamú embernek nem kell eget rengető megrázkódtatás ahhoz, hogy eldobja magától az életet: csak gyűlik, gyűlik benne a fájdalom és a feszültség, aztán lehet, hogy épp egy jelentéktelen apróság miatt robban. Ő maga egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy valaha hasonlót tegyen: szerinte mindig van út előttünk, méghozzá több is.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Falusi Mariann, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top