nlc.hu
Sztárok
Az Adom a napom mai vendége

Geszti Péter Falusi Mariannról: „Példakép emberségből és barátságból is”

Geszti őszinte szeretettel beszélt mai vendégéről.

Az Adom a napom eheti utolsó részében Falusi Mariann napját követhetik végig a nézők. A műsor házigazdája, Geszti Péter és Mariann régóta ismerik egymást, mondhatni, jó barátságot ápolnak, Péter most mégis külön hálás az énekesnőnek azért, hogy neki adta ezt a napját. 

Falusi Mariann

Falusi Mariann

„Mai vendégemmel régóta ismerjük egymást, egyikünk sem ma kezdte a popszakmát. Mindig is csodáltam őt, hiszen nem csak az egyik legjobb hangú és legsokszínűbb énekesnő ebben az országban, de számomra egy szabadsághős is. Egykori zenésztársával és barátjával papjai voltak a függetlenségnek, az elfogadásnak, önmagunk vállalásának és persze a jókedvnek. Talán neki, nekik volt köszönhető, hogy a rendszerváltás egy kicsit hangulatváltás is lett. Pedig az azóta eltelt időben bőven lett volna miért szomorúnak lennie, ő mindenkinek örömöt és felszabadultságot hozott. Ez az év azonban élete legnehezebb éve. A napja, amit megkértem, hogy adja nekem, nagyon más, mint amilyen, mondjuk egy évvel ezelőtt lett volna. De ő most is benne van mindenben, mert laza, mert jófej, mert ő ilyen. Példakép emberségből és barátságból is. Nagyon szeretem őt és különösen sokat jelent, hogy ma lehetőségem nyílik egy jót beszélgetni a csodálatos Falusi Mariannal” – mondta az nlc-nek Geszti. 

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Falusi Mariann, kövesd élőben az Adom a napom mai epizódját itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top