nlc.hu
Sztárok

Rengeteg változás történt Sváby András életében

Geszti Péter Sváby Andrásról: „Megmutatta, hogy kicsiben is lehet nagynak lenni”

Az Adom a napom hétfői adásának vendége nem más, mint Sváby András, akit nagy szeretettel és kíváncsisággal hívott meg műsorába Geszti Péter.

Gőzerővel tart az Adom a napom harmadik évada, amelynek kilencedik vendége nem más, mint Sváby András, aki a műsorvezető szerint az elmúlt időszakban megmutatta, hogy kicsiben is lehet nagynak lenni.

Fotó: TV2

Fotó: TV2

„Mai vendégem a televíziózás nagy középkorúja. A kereskedelmi tévék indulásának és első évtizedének emblematikus sikerembere, akinek – miután megtanulta, hogyan kell műsort vezetni, – abba is gyorsan bele kellett jönnie, hogy hogyan kell céget. Aztán új idők, új harcosok jöttek, hősünk pedig a háttérbe vonult, nem unatkozott, de nem is nagyon mutatkozott. Ám miután megtalálta helyét a képernyőn túli világban, egyszer csak visszatért, és megmutatta, hogy kicsiben is lehet nagynak lenni. Életében az elmúlt években azonban nem csak ennyi változott, ezért is kértem, adja nekem egy napját.”

Kövesd te is egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Sváby András, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top