Béres Anett teaszeánszára hajazva promózza az Ázsia Expresszt a TV2

F.C. | 2024. Augusztus 13.
Éppen a TV2-n fakadt ki nemrég a valóságshow-szereplő, hogy őt - még 2 év után is - csak ehhez tudják kapcsolni.

A TV2 bejelentette, hogy szeptember 1-én (vasárnap este) útjára indul az Ázsia Expressz 5. évada. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült kaland-reality ezúttal a Fülöp-szigeteken kezdődik, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget. Az idei széria ráadásul minden eddiginél nagyobb kihívást tartogatott a sztárpárok számára. Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende versenyeznek majd, a csapathoz pedig egy nem várt fordulattal csatlakozik majd Dárdai Blanka és L.L. Junior is.

Az Ázsia expressz sztárpárjai Ördög Nórával (balra) – Fotó: Sajtószoba

A műsor történetében először a nézők is beleszólhattak a verseny alakulásába. A tavasszal, a forgatás indulása előtt beérkező szavazatok döntöttek arról, kinek indul nehezebben, kinek könnyebben a verseny. 

A szeptember 1-jei kezdés után hétköznaponként este folytatódik a műsor, péntek esténként pedig a korábbi évekhez hasonlóan ismét jelentkezik majd az Ázsia Expressz kibeszélő műsora is.

A TV2 az Ázsia Expressz promóját és a sztárpárokat bemutató reklámképeket is közzétette, Béres Anett és Sáfrány Emese esetében azonban feltűnnek erős utalások a 2 évvel ezelőtti, tragikusan végződő, illegális teaszeánszukra, amelyen – mint ismert – Anett rendkívül súlyos sérüléseket szerzett.

A promóvideóban Sáfrány Emese éppen teát önt Béres Anettnek:

Forrás: TV2 / Ázsia Expressz – videó

 

A reklámplakátjukon pedig szintén egy teajelenettel szerepelnek Béres Anették, ám azon az életveszélyes sérüléseiből felépült híresség éppen visszautasítja a neki kitöltött teát.

Fotó: Sajtószoba

Mindez nem volt túl szerencsés lépés a csatornától, hiszen Béres Anett éppen a TV2 egyik műsorában (a Mokka július 4-i adásában) fakadt ki nemrég, hogy nagyon zavarja, hogy még mindig az ominózus teaszeánszhoz kötik őt az emberek.  Elmondta akkor, hogy a 2 évvel ezelőtti botránya után teljesen új életet kezdett, levonta a tanulságokat. Hangsúlyozta, hogy már túltette magát a történteken, azonban egy valamit nem ért. “Az emberek valahogy nem tudják elfelejteni és engem csak ehhez kapcsolnak. Bármi cikk megjelenik rólam teljesen mással kapcsolatban mindig én vagyok a teaszeánszos lány” – panaszolta akkor.

Exit mobile version