Szinte semmit sem takart Halle Berry áttetsző ruhája a vörös szőnyegen

F. B. | 2024. Augusztus 13.
A bomba formában levő 58 éves színésznő nem félt megmutatni mesés alakját a nagyvilágnak egy őt alig takaró ruhában legújabb filmje egyik premierjén.

Halle Berry legújabb filmje, a The Union Los Angeles-i premierjére egy igencsak merész darabban érkezett, ruhája ugyanis szinte teljesen áttetsző volt. A térdig érő kis fekete darab tényleg nem sokat hagyott a képzeletre, a színésznő így pedig olyan hatást keltett, mintha meztelenül lépett volna a vörös szőnyegre a rajongók és a fotósok legnagyobb örömére. 

Fotó: Getty Images

Kétségtelen, hogy bomba formában van az 58 éves színésznő, akit csak az mentett meg egy-egy durvább villantástól, hogy a ruháján levő csipkés virág minta okosan volt elhelyezve. Persze mindezért alaposan kárpótolta is a kíváncsi szemeket, ugyanis dekoltázsát olyan mélyre szabatta, amilyen mélyre csak lehetett – szúrta ki a Story.hu.

A színésznő – aki már korábban is bevállalt már egyébként egy-két merész szettet sok már sztárral egyetemben – egy pillanatra sem feszengett a fotósok előtt, sőt, még hátulról is megmutatta magát a fotósoknak, megvillantva ezzel formás idomait.

Galériánkban te is alaposan szemügyre veheted a nem mindennapi vagány szettet!

GettyImages-2166551615

Nem sokat hagyott a képzeletnek Halle Berry áttetsző ruhája. (Fotó: Oaddams/Getty Images)

GettyImages-2166551632

A színésznő nem volt rest megmutatni a darabot hátulról is. (Fotó: Kayla Oaddams/Getty Images)

GettyImages-2166551618

Dekoltázsa kis túlzással majdnem a köldökéig ért. (Fotó: Kayla Oaddams/Getty Images)

GettyImages-2166551184

Halle Berry büszkén pózolt az őt körbevevő fotósoknak. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version