nlc.hu
Sztárok

Szőkére váltott az 55 éves Halle Berry

Szőkére váltott az 55 éves Halle Berry

Igazi kaméleon az 55 éves Halle Berry, aki még mindig letagadhat minimum 20 évet.

Halle Berry 1966. augusztus 14-én született egy beteghordó és egy ápolónő gyermekeként. A nyolcvanas években modellként kezdte a karrierjét, majd elindult az 1986-os Miss USA szépségversenyen, melyet meg is nyert.

Halle Berry szőkére váltott

A színésznő az 1986-os szépségkirálynő versenyen (Fotó: PA Images via Getty Images)

1989-től játszott a Living Dolls című tévésorozatban, 1991-ben pedig a filmvásznon is debütált a Dzsungelláz című produkcióban.

1999-ban egy HBO-filmben eljátszotta Dorothy Dandridge-et, az első afroamerikai nőt, akit Oscar-díjra jelöltek. Alakítását többek között Emmy- és Golden Globe-díjjal ismerték el.

2002-ben a Szörnyek keringője című filmjével megnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, a kategóriában első és napjainkig egyedüli afroamerikai színésznőként.

Az ezt követő években olyan filmekben láthattuk, mint a Halj meg máskor, a Gothika, a Kardhal, a Vadidegen vagy épp az X-Men-trilógia vagy John Wick: 3. felvonás – Parabellum.

Halle Berry szőkére váltott

Halle 2013-ban (Fotó: Jason Merritt/Getty Images)

42 évesen lett édesanya

Berry 2005-ben a Versace fotózásán ismerkedett meg Gabriel Aubry francia-kanadai modellel, aki az élettársa lett. 2008 márciusában világra jött közös kislányuk, Nahla Ariela Aubry. 2010. április 30-án azonban bejelentették, hogy kapcsolatuk néhány hónappal korábban véget ért.

Halle Berry szőkére váltott

A színésznő márciusban, már szőkén (Fotó: Steve Granitz/Getty Images)

Nem sokkal később randevúzni kezdett Olivier Martinez francia színésszel, akivel 2012 tavaszán jelentették be eljegyzésüket, majd 2013 nyarán házasodtak össze. Az év októberében megszületett a kisfiuk. 2015-ben azonban Berry úgy döntött, hogy elhagyja a férfit.

A színésznő idén augusztusban lesz 55 éves, de ebből minimum 20 évet kapásból letagadhat, ezt azonban saját bevallása szerint nem plasztikai beavatkozásoknak köszönheti. „Amikor mindenki ezt csinálja körülötted, vannak olyan pillanatok, amik azt gondolod: nekem is meg kell tennem, ha életben akarok maradni ebben az iparágban? Nem fogok hazudni, nem állítom, hogy nekem nem jutottak eszembe ezek a dolgok, mert folyton javasolják nekem. Ez olyan, mint a drog, amire mindig rá akarnak beszélni. Olyan érzés. Épp ezért kell emlékeztetnem magam, hogy a szépség nem elsősorban fizikai. Az öregedés természetes, és mindannyiunkkal meg fog történni… Mindig magamra akarok hasonlítani, még ha önmagam idősebb változata is vagyok” – fogalmazott egy nyilatkozatában.  

Nemrég például szőkére váltott:

(Nyitókép:  Getty Images/Frazer Harrison)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top