Sztárok

Megkopasztaná exe Halle Berryt

Pattanásig feszült a helyzet Halle Berry és exkedvese, Gabriel Aubry között – írja a People.

A lap információi szerint Halle Berrynek elege lett abból, hogy Gabriel Aubry nem közös gyermekükre, a hatéves Nahlára költi a tőle kapott, évi 45 millió forintnak megfelelő gyermektartást, hanem saját magára. A People magazint a színésznő egyik ismerőse tájékoztatta az üggyel kapcsolatos fejleményekről, egészen pontosan arról, hogy Halle úgy döntött: ezt követően 3800 dollárt hajlandó fizetni Gabrielnek az eddigi 16 ezer dollár helyett, miután legjobb tudomása szerint a férfi a pénz nagy részét saját magára, nem pedig kislányukra költi.

A modellként dolgozó férfi állítólag nagyon kiakadt egykori párja döntése miatt, és elhatározta, hogy nem hagyja annyiban a dolgot – ha kell, akár bíróságra is megy. Aubry arra hivatkozik, hogy azóta nem kap modellmunkákat, hogy 2012-ben exe jelenlegi férjével, Olivier Martinezzel összeverekedett, és emiatt megsérült az arca – márpedig a legfrissebb fotókat elnézve nem úgy tűnik, mint akinek bármilyen baja is lenne. 

Hát mondanánk, hogy meglepődtünk, de nem: kevés olyan kacifántos sztori van a sztárvilágban, mint kettejüké. A kétgyermekes sztár és Gabriel közös gyermeke egyébként 2008-ban született meg, a pár 2011-ben szakított, a gyermekelhelyezéssel, valamint a tartásdíjjal kapcsolatos hercehurca azóta tart. Most 2014-et írunk, tehát cirka három éve nem jutnak dűlőre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top