TV-sztárok

Máris veszélyben Halle Berry házassága

Október elején született meg Halle Berry és Olivier Martinez kisfia, de már közel sem tűnik olyan boldognak a házaspár, mint az elmúlt években.

Két hónapig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt Halle Berry, éppen úgy, ahogy annak idején, öt évvel ezelőtt, a kislánya születése után. A köztudottan hiú színésznő állítólag már a szülés után fogyókúrába kezdett, két héttel később pedig már edzett otthon. December elején készült róla az első szülés utáni fotó, csupa elismerő megjegyzést kapott, mennyire remek formában van.

Igaz, nemcsak ez volt feltűnő, hanem az is, hogy mennyire elgyötört, férjével pedig közel sincs meg köztük az az összhang és jókedv, ami eddig látható volt. Ez valahogy eszünkbe juttatta, hogy a lánya születése után is éppen így kezdett tönkremenni Berry és akkori párja kapcsolata. A fotók is kísértetiesen hasonlítanak, mint ahogyan a forgatókönyv is: csodálatos szerelemnek indult, évekig csak mosoly és kacagás, a gyerek érkezése pedig csak tetézte a boldogságot. Aztán hirtelen mindennek vége szakadt, és állandóvá váltak Berryéknél a veszekedések.

Nem tudni persze, hogy Berry és Martinez kapcsolata mennyire sínylette meg az elmúlt hónapokat, ismerőseik szerint viszont nem halad jó irányba a házasságuk. Berry mindig is hiú volt, nehezen viseli, ha otthon kell lennie, és szinte az őrületbe tudja kergetni a családját a hisztijeivel. Ötéves kislánya mellett kevés ideje jut magára akkor is, ha éppen nem az újszülött Maceóval foglalkozik.
Bár sokan megkérdőjelezték, hogy Berry jól döntött-e, amikor egy sorozat forgatására is igent mondott, talán éppen ezzel mentheti meg házasságát. Korábbi kapcsolatai is mind arra mentek rá, amikor odaadó anyát alakított otthon: ez a szerep nem tudja hosszútávon kielégíteni.

Máris veszélyben Halle Berry házassága

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top