nlc.hu
Sztárok

Sztárok, akik hajléktalanok voltak

Gazdag és sikeres világsztárok, akik hajléktalanok voltak, mielőtt híresek lettek

Hajléktalanszállón, londoni padokon vagy sátrakban is aludtak ezek a világsztárok, mielőtt híresek és gazdagok lettek.

Oké, nem mindenki születik bele a jóba, vannak, akik tényleg komoly megpróbáltatásokon mennek keresztül azelőtt, hogy híresek és gazdagok lesznek.

A világ legismertebb sztárjai, leggazdagabb emberei között is akadnak olyanok, akik utcán, autóban vagy máshol húzták meg magukat egy időben, mert nem volt miből megélniük.

Közülük mutatunk most hatot az Independent listájából.

Chris Pratt egy időben lakókocsiban élt Hawaiin

Chris Pratt (Fotó: Passengers, PHOTO 12)

Chris Pratt (Fotó: Passengers, PHOTO 12)

Jó, jó, most mondhatjuk, hogy Mauin mi is ellennének egy lakókocsiban, de valljuk be, elég nagy ugrás az, amit Pratt, a Jurassic World, a Bosszúállók, valamint az Utazók sztárja véghez vitt.

19 éves volt, amikor egy barátjától elfogadott egy repjegyet Mauira, ahol egy elég koszos, lepukkant, egerekkel teli lakóautó várta. Az időszakot Pratt amúgy élete egyik legjobbjának jellemezte később. Mint egy interjúban elmondta, nem sokat dolgoztak, inkább buliztak, pont annyit kerestek, ami kajára meg horgászfelszerelésre elég volt. Még ugyanabban az évben ismerte meg Prattet Rae Dawn Chang színésznő az étteremben, ahol Pratt felszolgált. Ő vitte el első Hollywood-i castingjára. A többi pedig már történelem.

James Cameron, a Titanic rendezője a kocsijában aludt

James Cameron

James Cameron (Fotó: DAVID MCNEW / AFP)

Amikor a Terminátort írta, a kocsijában élt és alig volt pénze ételre. Mégsem emiatt izgult, hanem azért, hogy a forgatókönyve jól sikerüljön. Sokaknak tetszett, de nem akarták, hogy Cameronnak szerepe legyen az elkészültében. Ez meg Cameronnak nem tetszett, így ismerőse, a producer Gale Anne Hurd jelképes egy dollárért megvette a forgatókönyvét és így a rendező részese lett a produkciónak. A Terminátor 77 millió dollárt hozott később a kasszára.

Jim Carrey lakókocsiban és a testvére kertjében lakott

Jim Carrey,

Jim Carrey (Fotó: Robyn Beck / AFP)

Jim Carrey életrajzában írta meg, hogy miután kirúgták a középiskolából, egy VW kisbuszban élt családjával Kanadában. Később a nővére beengedte őket a kertjébe, ahol sátrat vertek és jó ideig ott éltek. Carrey humorát erre az időszakra vezeti vissza, azt írta, ezzel sikerült túlélnie a nehéz időket.

Halle Berry hajléktalanszállón élt

Halle Berry,

Halle Berry (Fotó: Paul R. Giunta/Getty Images/AFP)

Korai húszas éveiben Berry New Yorkba költözött, hogy megvalósítsa álmát, ám spórolt pénze hamar elfogyott és édesanyja úgy döntött, nem küld neki többet. Így esett meg, hogy a későbbi színésznő egy hajléktalanszállón húzta meg magát. Egy interjúban Berry azt mondta, ekkor tanulta meg, hogyan kell egyedül is boldogulnia bármilyen helyzetben.

Daniel Craig parkok padjain aludt

Daniel Craig,

Daniel Craig. (Fotó: COLLECTION CHRISTOPHEL NZ © United Artists – Columbia Pictures – EON Prod. – Danjaq
espionnage; spy; ecosse; scotland; higland)

Egy időben felszolgált és padokon aludt a mai 007-es. Mindezt azért, hogy legyen pénze és ideje válogatókra járni. Nem lehetett könnyű időszak.

Ella Fitzgerald hajléktalan volt

A jazz királynője Ronald Regannak is énekelt, ám előtte az élet eléggé megtépázta. Ella hajléktanként élt tinédzserkorában, miután megszökött otthonról, egészen 1934-es előadásáig az Apolló Színházban.

Hangja mindenkit elkápráztatott és 13 Grammy-díj birtokosa lett.

(via)

Sikertörténetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top